Türkiye’deki Güneş Enerjisi Yatırım & Yönetim Ortağınız

 

Anahtar Teslim Proje Çözümleri

Norm Enerji Sistemleri, anahtar teslim proje çözümlerinde uzmanlaşmıştır. Müşterilerimize eksiksiz proje yönetimi - planlamadan on-grid ve off-grid sistemlerin kurulumuna ve devreye alınmasına kadar - hizmeti sunuyoruz. Özelleştirilmiş planlamamız arazi ölçümleri, detaylı bir kurulum planı, sabit destek sistemleri için GPS destekli ölçüm ve PV modüller üzerinde mümkün olan en az gölgelenmeyi kapsar.

Geliştirme

Teknik bilgimiz ve becerimiz, her bir projedeki maksimum enerji üretimini sağlayan en yeni nesil modüllerle ve diğer sistem bileşenleri ile uyumludur.

Planlama

Anahtar teslim proje çözümlerimiz, müşteri gereksinimlerine göre özelleştirilir. Teknik elemanlarımız tarafından yapılan kapsamlı maliyet hesaplarına ek olarak, kusursuz GPS ölçümlerinin yardımıyla, uzmanlarımız saha raporları ve kesin gölge hesaplamalarını hazırlamaktadır. Modül yerleşimi ve invertör seçiminin yanında, yüksek seviyeli elektroteknik planlama ayrıca her bir kablo kesidi ve sabit destek sistemlerinin ayarlanmasını kapsar. Dahası, takımımız onay sürecinin bir parçası olan yerel izin makamları ile işbirliği konusunda müşterilerine destek vermektedir.

Hayata Geçirme

Projeniz, sertifikalı yerel ortaklarla işbirliği içerisinde hayata geçecektir. Organizasyon ve görüntüleme, proje yöneticilerimiz tarafından yerinde garanti edilir. Gerekli bileşenler, en uygun yapım sürecini ve uyumlu seri üretimi sağlamak adına, tam zamanında teslim edilir. İlişkili elektriksel mühendislik çalışmaları ve kabloların kaynak noktasından son denetime kadar olan kurulumunu kapsayan modül kurulumu da ayrıca hizmet yelpazemizin bir kısmını oluşturmaktadır.

Uygulama ve Hizmet

Norm Enerji Sistemleri, enerji santrallerinin komple işletilmesi ile bakım ve servis konularının üstlenilmesi hizmetini sunar. Tüm önemli sistem parametreleri hakkındaki düzenli raporlamaların yanında, hem ayrı ayrı detay hem de seçmeli durum talep edilmesi mümkündür. Norm Enerji ayrıca hırsızlık, hasar ve modül işlevsizliklerini de kapsayan geniş bir sigorta sözleşmesi imkanı sunar.

Kazançlı Yatırım

Kazanç odaklı ve gelecekte olabilecek değişimlerden etkilenmeyecek ayrıca en kısa sürede yatırımlarının karşılığını verecek nitelikte olan solar enerji ile ilgilenen müşteri ve yatırımcılar, Norm Enerji Sistemleri’nin yüksek geçmiş tecrübelerinde karar kılmalıdır. Ekonomik etkinlik bakımından diğer sistemlere uzun vadeli güvenilirlikleri, az bakım gerektirmeleri, akıllı ve etkin tasarım özellikleri sayesinde belirgin bir üstünlük sağlarlar. Bu özellikleri sayesinde aşırı derecede karlı ve gelecekte olacak değişikliklerden etkilenmeyen yatırımlardır. Ürün yelpazemizin sürekli genişlemesi sayesinde, yatırım çevreleri, pazar, yer ve teknoloji bakımından müşterilerimizin çeşitli gereksinimlerine cevap verebiliyoruz.

Pazar Geliştirme          

Hedef pazar ve potansiyel uygulamalara en kısa sürede ulaşma imkânı sağlamaktayız. Hazır / sıcak projeler ile direkt irtibat avantajımızı paylaşarak kısa sürede ticari geri dönüşler sağlayabilme kapasitemiz mevcuttur. PR, sosyal sorumluluk projeleri, sosyal medya desteği vb. iletişim araçlarını bir bütün halinde yöneterek farkındalık ve marka-ürün tanıtımı sağlamaktayız. Talep veya ihtiyaca göre toptan ve/veya perakende satış altyapımız hazırdır.

Artılarımız

·         Yerel tecrübe, popülarite ve güvenilirlik

·         Sizin yerinize önceden düşünüyor ve planlıyoruz

·         Enerji analizi, ön fizibilite, raporlama

·         Yüksek kazanç ve azami verim

·         Asgari risk, güvenli yatırım, sigortalama

·         En az zamanda, prosedür tamamlama ve azami iş bitirme

·         Asgari iş gücü ve kaynak kullanımı ile tasarruf imkânı

·         Risk analizi ve hukuksal destek

·         Kaynak, ekipman ve işgücü gibi hususlarda yerli ALTERNATİFLERİ değerlendirme

·         Hızlı, esnek, pratik ve çözüm odaklı iş planı

·         İhracat pazarlarımızı paylaşma ve satış imkânı

Ek Hizmetler

·         Danışmanlık ve destek (Anlık ve devamlı)

·         Mevcut müşteri ve hazır proje potansiyeli

·         Yeni pazar keşifleri ve pazar geliştirme

·         Resmi prosedürler, izinler konusunda destek

·         Çatı kullanım izinleri için çatı analizleri (Bina çatılarındaki lisanssız uygulamalar için gereklidir)

·         Yurtdışından gelen uygulamacı firmalara yerel destek imkânı

·         Türk mühendis / mimarlar ile işbirlikleri imkânı

·         Yerli ekipmanlar hakkında raporlama ve üreticileri ile işbirlikleri

·         Pratik çözümler geliştirilmesi

·         Belediye-Resmi-Kamu-Bürokratik ilişkiler konusunda destek

·         Güncel sektör bilgilerinin paylaşımı

·         Türkçe / İngilizce / Türkçe çeviri hizmetleri

·        Teknoloji, ürün ve sistem tanıtımları için; paneller, eğitimler, seminerler, sivil toplum organizasyonları, sosyal sorumluluk, farkındalık, halkla ilişkiler vb. proje geliştirme hizmetleri…

İş Tabanlı (İsteğe Bağlı) Hizmetler

·         Lisanssız üretim uygulama dökümanlarının hazırlanması (LÜY)

·         Arazi geliştirme ve saha bulma

·         Zemin etüdü ve jeoteknik raporlar

 

Solarex Istanbul 2013
Solarex Istanbul 2013
Solarex Istanbul 2013
Solarex Istanbul 2013
Solarex Istanbul 2013
Solarex Istanbul 2013
 
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR