Projeleriniz için Partneriniz: Danışmanlık - Mühendislik - Uygulama, Gerçekleştirme

Norm Enerji Sistemleri, anahtar teslim çözüm üretme ve hayata geçirmede uzmanlaşmıştır. Yatırımcılarımıza eksiksiz pazar ve proje yönetimi - planlamadan on-grid ve off-grid sistemlerin kurulumuna ve devreye alınmasına kadar - teknik, ticari ve idari hizmetler sunuyoruz.

Kazanç odaklı ve gelecekte olabilecek değişimlerden etkilenmeyecek, ayrıca en kısa sürede yatırımlarının karşılığını verecek nitelikte olan solar enerji ile ilgilenen müşteri ve yatırımcılar, Norm Enerji Sistemleri’nin yüksek geçmiş tecrübelerinde karar kılmalıdır.

Ekonomik etkinlik bakımından diğer sistemlere oranla, uzun vadeli, güvenilir, asgari bakım gerektiren, akıllı ve etkin tasarım özellikleri sayesinde belirgin bir üstünlük sağlamaktayız. Bu özellikler sayesinde azami derecede kârlı ve gelecekte olacak değişikliklerden etkilenmeyen yatırım olanakları için çalışıyoruz.

Esnek ürün ve hizmet yelpazemiz sayesinde, yatırım çevreleri, pazar, yer ve teknoloji bakımından müşterilerimizin çeşitli gereksinimlerine hızlı cevaplar verebiliyoruz.

Teknik bilgimiz ve becerimiz, her bir projedeki maksimum enerji üretimini sağlayan en yeni nesil sistem bileşenleri ile uyumlu ve gelişmeye açıktır.

Hedef pazar ve potansiyel uygulamalara en kısa sürede ulaşma imkânı sağlamaktayız. Hazır / sıcak projeler ile direkt irtibat avantajımızı paylaşarak kısa sürede ticari geri dönüşler sağlayabilme kapasitesine sahibiz.

Artılarımızı özetlemek gerekirse;

·         Yerel tecrübe, popülarite ve güvenilirlik

·         Sizin yerinize önceden düşünüyor ve planlıyoruz

·         Enerji analizi, ön fizibilite, raporlama

·         Yüksek kazanç ve azami verim

·         Asgari risk, güvenli yatırım, sigortalama

·         En az zamanda, prosedür tamamlama ve azami iş bitirme

·         Asgari iş gücü ve kaynak kullanımı ile tasarruf imkânı

·         Risk analizi ve hukuksal destek

·         Kaynak, ekipman ve işgücü gibi hususlarda yerli natifleri değerlendirme

·         Hızlı, esnek, pratik ve çözüm odaklı iş planı

·         İhracat pazarlarımızı paylaşma ve sıcak satış imkânı

 

Planlama, geliştirme, hayata geçirme aşamalarını profesyonel kadrosu ile tamamlayan Norm Enerji Sistemleri, anahtar teslim proje çözümleriyle kazançlı yatırım fırsatı sağlarken, hayata değer katıyor.

Türkiye’nin her bölgesindeki yerel kontaklarımız sayesinde, bütün şehirlerimizde hizmet verebiliyoruz.

Norm Enerji Sistemleri Ltd.

İstanbul, Türkiye

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR