- HYBRID SHS - SOLAR EV & OFİS ÇÖZÜMLERİ

- NON-STOP ENERJİ (KESİNTİSİZ ELEKTRİK) 7/24

- 230 VAC ± 2% ÇIKIŞ VOLTAJI, 50 Hz FREKANS

- TAM SİNÜS ÇIKIŞ VOLTAJI %100, YÜKSEK VERİM

- VOLTAJ DÜŞÜKLÜĞÜNE SON, TAM REGÜLASYON

- KESİNTİSİZ ve OTOMATİK GEÇİŞ

- HASSAS ve TEKNOLOJİK CİHAZLARINIZA KORUMA

- PEAK POWER İMKANI

- BİLGİSAYAR ARABİRİMİ

- KALİTELİ EKİPMANLAR, UZUN İŞLETME ÖMRÜ, YEDEK PARÇA DESTEĞİ

- UZAKTAN İZLEME & GÖRÜNTÜLEME İMKANI (OPSİYONEL)

- MODÜLER ve ÖLÇEKLENEBİLİR YAPI

- ÖZEL TASARIM İMKANI

- ESNEK ÇÖZÜM ve UYGULAMA

 

NORM HYBRID ISHS güneş enerji sistemleri ile konforlu ve kesintisiz elektrik imkanı…

 

Çevre dostu güneş enerjisi, artan elektrik fiyatlarına karşı tasarruf sağlar ve cihazların elektrik kesintilerinden etkilenmemesini sağlayarak yaşam standartınızı arttırır. Fosil yakıtlara karşı bağımlılığı azaltan, çevreyi kirletmeyen bir enerji sistemidir. Yenilenebilir ve bağımsız olması kullanıcıya özgürlük sağlar.

 

Evinizde / ofisinizde elektrik şebeke hattı ve/veya AC Jeneratör desteği varsa, Hybrid SHS Sistemi ile kesintisiz, kaliteli ve güvenilir elektriğe ulaşabilirsiniz. Hybrid SHS ile üretilen elektriğin sinüs eğrisi, şebeke elektriğinin sinüs eğrisi ile çakıştığında, ürettiğiniz enerjinin kalitesi çok daha fazla olacaktır.

 

Hybrid SHS ile evinizdeki televizyon, buzdolabı, bilgisayar vb. ofis cihazları ile aydınlatma, alarm, kamera, güvenlik gibi tüketimlerinizi, çevre aydınlatmalarınızı şebeke hattı olmadığında günde 4-5 saatten 2 güne kadar otonomi sağlayarak besleyebilirsiniz. Sistem gücü sizin tüketiminize, otonomi süresi isteğinize ve bulunduğunuz bölgedeki solar ışıma değerlerine göre tasarlanır. İsteğe bağlı olarak süre uzatılabilir (opsiyonel).

 

Hybrid SHS sistemi ile gün ışığından sonuna dek faydalanabilirsiniz. Solar paneller DC akım (doğru akım) üretir. Evinizde kullandığınız aletler AC akım (ALTERNATİF akım) ile çalıştığı için, akılı inverter charger cihazı DC akımı AC akıma dönüştürerek bunlar için uygun bir hale getirir.

 

Güneş enerjisi aküleri tamamen şarj etmeye yeterli olmadığında, bu cihaz aynı zamanda şebekeden de aküleri şarj etme özelliğine sahiptir (Opsiyonel olarak AC Jeneratör girişi de mevcuttur). Geceleri enerji ihtiyacınızı akülerden sağlayabilirsiniz ve ertesi gün tekrar akülerinizi güneşten şarj edebilirsiniz. Bu sayede hiç kesinti yaşamazsınız.

 

Sistemde öncelik her zaman güneş enerjisinindir. Ancak güneş yetersiz kaldığında şebeke hattından (veya AC Jeneratörden) besleme yaparsınız. Bu geçişte hiç bir kesinti veya voltaj oynaması hissedilmez ve cihazlarınız zarar görmez.

 

Özel geliştirilmiş otomasyon düzeneği ile voltaj düşüklüğünü otomatik düzeltir, beslediği cihaz ve sistemleri korur. Otomatik geçiş sistemine haizdir.

 

Çıkışta kısa devre, aşırı yük; girişte akü voltajı düşük-yüksek korumaları ile aşırı sıcaklık-ısı sensörü mevcuttur.

 

Peak Power özelliği ile buzdolabı, kompresör, klima, su motoru, trafolu cihazlar vb. için ilk kalkış anındaki demeraj güç-akım taleplerine cevap verir.

 

Yüksek verim özelliği ile enerji tasarrufu ve ekonomi sağlar.

 

Sistem ölçeklenebilir ve modüler yapıdadır. İleride enerji (güç) ihtiyacınız arttığında inverter, solar panel ve akü ekleyerek sistem kapasitesini kolaylıkla artırabilirsiniz. Hatta 380/400 VAC 3 faz uygulama yapmanız dahi mümkündür.

 

Basit ve pratik bilgisayar bağlantısı ile sistemi kendi bilgisayarınızdan takip edebilir, gerektiğinde müdahale edebilirsiniz.

 

Farklı güçler ile ihtiyaç ve uygulamalar için ALTERNATİF çözümlerimiz mevcuttur.

 

Mühendislik, sistem, tasarım, dahili ticaret ile ithalat ve ihracat için bizimle irtibat kurabilirsiniz.

 

Firma : Norm Enerji Sistemleri Ltd.

Adres : Perpa Ticaret Merkezi, B-Blok, Kat:11 No:1845-1847

Şehir : İstanbul

Ülke : Türkiye

Tel : +90 212 444 0 941

İnternet : www.normenerji.com.tr / www.solar-bazaar.com

E-Posta : solar@normenerji.com.tr / servis@normenerji.com.tr

 

Norm Enerji Sistemleri Ltd.
Norm Enerji Sistemleri Ltd.
Solar-Pazar İstanbul Türkiye
Solar-Pazar İstanbul Türkiye
kesintisiz elektrik
kesintisiz elektrik
Perpa Ticaret Merkezi, İstanbul Türkiye
Perpa Ticaret Merkezi, İstanbul Türkiye
 
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR