Mühendislik ve Planlama, Tedarik ve Lojistik, İnşaat ve Kurulum (EPC)

Güneş enerji sistemleri proje uygulamalarında Norm Enerji Sistemleri, öncü ve deneyimli solar EPC çözüm ortakları arasında da ön sıralardadır. 1997 yılında güç elektroniği ve güneşten elektrik üretimi konusunda faaliyet göstermeye başlayan Norm Enerji Sistemleri, Türkiye’de sektörünün ilk kurumsal yapılarından biridir.

Güvenilir ve Güçlü Çözüm Ortaklığımız

Anahtar teslim proje çözümleri ve güçlü mühendislik, tedarik ve kurulum hizmetlerini kapsayan EPC uzmanlığımız sayesinde projenizin tüm sorumluluğu Norm Enerji Sistemleri uzman ekiplerinin güvencesi altındadır. Sürdürülebilir yüksek kalite, planlama ve zamanlama taahhütleri ile optimum sistem veriminiz garantimiz altındadır. Bakım ve işletme sözleşmemizin bir parçası olarak, işletim ömrü süresince sisteminizin sorunsuz operasyonunu da güvence altına almaktayız.

Üstün Profesyonellik, Danışmanlık ve Uygulama Garantisi

Norm Enerji Sistemleri olarak 1997 yılından itibaren sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz ve uygulamalarımız sayesinde solar sistemlerin iklimsel ve teknik gereklilikleri konusundaki bilgi ve tecrübelerimizle hizmetinizdeyiz. İlgili yasa ve mevzuatlar konusundaki güncel bilgilerimiz sayesinde güneş enerjisi yatırımlarınızla ilgili Norm Enerji Sistemleri olarak, doğru, şeffaf ve anlaşılır danışmanlık hizmetleri sunmaktayız. Güneş enerji sistemleri yatırımlarınızdan en yüksek verimi elde etmeniz güvencemiz altındadır.

Güven Veren Ürün ve Sistem Performans Garantileri

İlgili tüm kritik sertifikasyonlara sahip olan ürünlerimiz ve tedarikçilerimiz aynı zamanda hem Norm Enerji Sistemleri teknik ekibi tarafından hem de dünyaca tanınmış bağımsız enstitüler tarafından da düzenli olarak denetlenmektedir. Kapsamlı ve hassas kalite kontrol güvencelerimizle üstün EPC yetkinliğimiz sayesinde, solar enerji yatırımlarınızı son derece güvenli kılacak, uzun dönem ürün ve sistem performans garantileri sunabilmekteyiz.

Tecrübe ve Teknik Bilginin Birleşimi

Norm Enerji Sistemleri faaliyet gösterdiği alanda 16 yılı aşan tecrübeye sahip uzman bir kuruluştur. Kurulduğumuz yıldan bu yana, sistemlerin performansını maksimum düzeye çıkarabilmek adına kullanılan ürünlerin birbiriyle mükemmel uyumunu sürekli çalışmalarla geliştirdik. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar bunun en anlamlı ve isabetli göstergesidir.

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR