YASAL UYARI / FERAGATNAME

Bu web sitesinde veya bu web sitesi aracılığı ile verilen bilgiler, herhangi bir biçimde tavsiye olarak kullanılmamalıdır. Bu bilgilere dayalı kararlar sizin hesabınıza ve riskleri size aittir.

 

Bu web sitesi, www.normenerji.com.tr tarafından sağlanan online bir bilgilendirme sağlamaktadır. Web sitesinin içeriği Türkiye kanunları ve yönetmeliklerine uygun olarak Norm Enerji Sistemleri Ltd. şirketi tarafından sağlanmaktadır. Türkiye dışında erişilebilir olsa da, site içeriği yalnızca TC vatandaşlarının erişimi ve kullanımı için tasarlanmıştır.

 

Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketi doğrudan ve dolaylı olarak bu site üzerinden kullanılan diğer özellikler, linkler, haberler vb. de dahil olmak üzere, web sitesindeki bilgiler ile ilgili olarak hiç bir beyan ve garantide bulunmamaktadır.

 

Bu sitede yer alan, Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketinin www.normenerji.com.tr sitesinde yer alan tüm bilgiler, ürünler, resimler, prensip şemalar, tablolar, yorum ve tavsiyeler ile buralardan yapılan linkler, kullanıcıya bilgi vermek amacıyla sunulmuştur. Ziyaretçiler, sitede yer alan her türlü bilgi, öngörü ve değerin bağlayıcı bir yönü bulunmadığı peşinen kabul etmiş sayılır. Bu sitede yer alan bilgiler yayımlandığı zaman itibarıyla geçerlidir.

 

Sitenin bazı bölümlerini sadece kullanıcı, ticari olmayan bir manada indirme ve yazdırma hakkına sahiptir. Kullanıcılar bilgi ve dokümanları sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilir. Bu sitede yer alan bilgilerin revizesi yada düzeltilmesi ile ilgili olarak; Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketinin önceden haber vermeksizin, istediği zaman sitedeki bilgilerin revizesi, değiştirilmesi, düzeltilmesi ve çıkarılması gibi işlemleri yapacak tek yetkili olup bu konuda tüm haklara peşinen sahiptir.

 

www.normenerji.com.tr dilediği zaman kullanım sözleşmesini modifiye edebilir ve bu modifikasyonlar sitede yayımlandıktan sonra derhal geçerlilik kazanır. Bu modifikasyonlar ışığında siteyi kullanmaya devam edilmesi halinde, bu modifiye sözleşme peşin olarak kabul edilmiş sayılır.

 

www.normenerji.com.tr site aracılığı ile gerçekleşebilecek her türlü çerez (cookie) ile yayılabilecek virüs, solucan, truva atı gibi tahrip edici nitelikte unsurların, site aracılığı ile yayılmayacağını garanti edemez.

 

Bu sitede yer alan herhangi bir bilgiyi, herhangi bir şekilde tahrif etmek; her türlü cezai hukuki takibata neden olacaktır.

 

Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketi web sitesinde yayınlanmış bilgiler ya da bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden veya siteye ulaşılamamasından doğan ve doğacak zarar ve/veya kayıplardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

 

Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketinin web sitesinin yayınlanması, hiç bir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda, herhangi bir taahhüdü içermemektedir. Sitede yer alan bilgiler ışığında verilecek her türlü kararlar ile ilgili tüm sorumluluk, siteyi ziyaret eden kişiye aittir.

 

Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketinin web sitesine veya sitesinden bağlantı yapılarak ulaşılan herhangi bir web site bilgisine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan veya dolaylı kayıp veya zararlardan, sorumlu tutulamaz.

 

Sitede yer alan bilgilerin çeşitli nedenlerle doğruluk içerecek şekilde güncelleşmemesi; revizede gecikme, sitede olması muhtemel bir yanlışlık ve / veya eksiklikten ya da değişiklikten ötürü Norm Enerji Sistemleri Ltd. şirketi hiç bir nam altında sorumluluk yüklenemez. Güncellemeye ilişkin tarih bulunması, belirtilen hususlar aksine Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketini hiçbir yükümlülük altına sokmaz.

 

www.normenerji.com.tr herhangi bir yanlışlık veya eksiklikten veya bu bilgilerin kullanımından doğan sonuçlardan sorumlu tutulamaz. Ziyaretçiler sitede anlatılanların uygulanıp uygulanmaması konusunda kararlarını kendi öz iradeleri ile verirler. www.normenerji.com.tr üzerinden ulaşılacak bağlantılar ile diğer İnternet sitelerindeki bilgilerin doğruluğuyla veya bu bilgilerle ilgili herhangi bir beyanda bulunmamakta, üçüncü şahıslarca yayınlanan bilgi ve malzemeyle ilgili olarak herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

 

www.normenerji.com.tr web sitesinin ya da siteyi kullanılabilir hale getiren sunucular ile başkaca hizmet verenlerin virüs ya da diğer zarar verici bileşenler içermediğini işbu web sitesi ve Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketi garanti edemez.

 

Metinler, fotoğraflar, grafikler, tarifler, tarifeler, fiyatlar ve sayısal veriler de dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın, www.normenerji.com.tr İnternet sitesinde yer alan içerikte, yazım hatalarından ya da başka nedenlerden kaynaklanan hatalar veya yanlışlar bulunabilir. Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketi bu tür yanlışlar ya da hatalardan dolayı hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.

 

www.normenerji.com.tr üçüncü şahıs web siteleri için hipermetin linkleri sağlaması durumunda, bu gibi web sitelerinde ya da bu web siteleri aracılığı ile sağlanan herhangi bir ürün veya hizmet konusunda, Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketinin bu linkleri onaylaması söz konusu değildir.

 

Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketine e-posta, elektronik posta, e-mail aracılığı ile gönderdiğiniz mesajlar güvenli olmayabilir. Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketi herhangi bir gizli bilgiyi anılan şekillerde göndermemenizi tavsiye eder. Şayet,  Norm Enerji Sistemleri Ltd. e-posta yolu ile mesaj göndermeyi tercih ediyorsanız, bu mesajların üçüncü bir kişi tarafından ele geçirilme, kötüye kullanılma ve değiştirilme riskini kabul etmiş olursunuz.

 

Herhangi bir üçüncü şahıs, kurum, kuruluş, satıcı, aracı, taşeron, bayi, uygulamacının www.normenerji.com.tr sitesine atıfta bulunması Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketini bağlamaz. İnternet üzerinden edinilen bilgi, mal ve hizmetler konusunda Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketi sorumlu değildir.

 

Site ve internetin kullanımı açısından tüm yasal ve cezai sorumluluk kullanıcıdadır. Norm Enerji Sistemleri Ltd. Şirketinin burada anılmayan tüm yasal hakları saklıdır.

 

Her ziyaretçi işbu metinde yer alan tüm hususları eksiksiz ve peşinen kabul etmiş sayılır.