Multi-Contact’ın fotovoltaik pazarında araştırma ve geliştirme deneyimi ile birlikte konnektörlerin uzun dönem sahalarda bağlantı performanslarının denendiği 15 yıllık tecrübesi bulunmaktadır. Aynı zamanda solar konnektörlerimizin bağlantı özellikleri test alanlarında kaydedilmiş ve uzun ömürlü performansları kanıtlanmıştır.

 

Multi-Contact kalitesi kanıtlanmış MC Multilam teknolojisi ile panelden invertere kadar olan bütün bağlantı ekipmanlarında güvenilir çözümler sağlamaktadır. MC Multilam teknolojisi ile özel olarak üretilmiş olan kontaklar MC konnektörlerin tümünde kullanılmaktadır.

 

Fotovoltaik pazarına yönelik ürün yelpazemizde MC3 & MC4 solar bağlantı elemanları, FLEXSOL-XL DC solar kablolar, güneş panelleri için bağlantı kutuları ve konnektörlerimizin montajı için gerekli ekipmanlar bulunmaktadır.

 

MC3, MC4 ve MC4 Plus solar konnektörlerimiz yüksek kaliteli, TÜV ve UL sertifikalı, uzun ömürlü, kilitlenebilir ve kolay monte edilebilir yapıdadır. MC3 solar konnektörlerimiz IP67, MC4 ve MC4 Plus solar konnektörlerimiz ise IP68 koruma sınıfındadır. Yeni nesil MC4 Plus solar konnektörlerimiz 1.500V DC çalışma aralığındadır ve MC4 konnektörler ile birebir uyumludur. Multi-Contact tarafından üretilmemiş fakat “MC komponentleri ile uyumlu” veya “MC4 konnektörler ile uyumlu” olarak piyasada tanıtılan ürünler güvenlik ve sabit elektriksel bağlantı ihtiyaçlarını karşılamadığı gibi yine güvenlik nedeniyle orjinal Multi-Contact konnektörleri ile hiçbir şekilde bağlantı yapılmamalıdır. Multi-Contact bu tip bağlantılar sonucunda oluşan zararların sorumluluğunu kabul etmemektedir.

 

FLEXSOL-XL DC solar kablolarımız tek damarlı, ince telli, çift izolasyonlu, esnek, iç ve dış ortamlarda kullanıma uygun, alev geciktirici, halojensiz, yüksek sıcaklık direncine ve yüksek mekanik dayanıklılığa sahiptir. Esnek ve alan tasarrufu sağlayan tasarımı ile FLEXSOL-XL DC solar kablolar fotovoltaik kurulumların ömrü boyunca sabit elektriksel ve mekanik özellikler sağlamaktadır.

 

Contact & Showroom

Norm Energy Systems Ltd.

Renewable Energy Department

 

Perpa Trade Center, Block-B 11th Floor No: 1845-1847

Okmeydani Sisli-ISTANBUL, TURKEY

Postal Code: 34384

www.normenerji.com.tr

www.solar-bazaar.com

www.solar-academy.com

www.solar-santral.com

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR