İstanbul`da Elektrik Kesintisi

Beykoz, Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Pendik, Ümraniye, Kartal ve Maltepe`nin bazı mahallelerine 22 Nisan günü elektrik verilemeyecek.

 

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.`den yapılan açıklamaya göre, 22 Nisan Salı günü Beykoz, Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Pendik, Ümraniye, Kartal ve Maltepe`de bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

 

Elektrik kesintisi yapılacak yerler şöyle:

 

Beykoz`da 09:00-13:30 saatlerinde Göksu Mahallesi Sadri Alışık Caddesi, Çuvalcı ve Kuyu sokaklar, Anadoluhisarı Mahallesi, Kızılserçe, Pazar, Cami ve Setüstü sokaklar, Körfez Caddesi, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi, Küçüksu Kasrı ve Küçüksu Caddesi, Kıyı Emniyet Tesisleri, Sabancı Öğretmen Evi, Hisar Evleri, Menekşe Sokak ve Dolaybağı Caddesi civarı.

 

Üsküdar`da 09.00-13.30 saatlerinde Yavuztürk Mahallesi, Akören Yapı Kooperatifi, Güney, Kaşıkcı, Milliyet, Çam, Kuzey sokaklar, Ferah Mahallesi, Evren Caddesi, Alzambak ve Karagül sokaklar, Ferah Caddesi, Güneş Sokak, Hacı Arif Bey Caddesi, Gül, Çamlık, Nazlı, Çivi, Yeşim,  Birinci, Yusuf Kemal, Sefa, Cami, Çiğdem, Lale, Dindar, Reşat Bey ve Adatepe sokaklar, Büyük Çamlıca Tepesi TRT Tesisleri, Akçay, Barboros, Çiğdem sokaklara, Belediye Tesisleri, Girgin, Kural, Çeşme, Gülfem, Emel ve Tuğba sokaklar, NTV ve Samanyolu Kanalları, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Ayışığı Evleri, Irmak Sokak, Kız Meslek Lisesi ve Çamlıca Yeşil Konakları civarı, Acıbadem Mahallesi, Atıfbey Sokak civarı, Acıbadem Bilfen Koleji, Gökdemir Siteleri ve civarı, İstanbul Ticaret Odası Evleri, Çesan Siteleri, Faikbey Mescidi ve Faikbey sokakları.

 

Ataşehir`de 09.00-13.30 saatlerinde Ataşehir İnci 1,2,3, Ağaoğlu Andromeda Plus, Yakut Sokak ve Yakup Ataşehir Türkuaz B Siteleri.

 

Kadıköy`de 09.00-13.30 saatlerinde Erenköy Mahallesi, Yaseri Asım ve Arsoy sokaklar, Göztepe Mahallesi, Karanfil ve Ömer Paşa sokaklar, Acıbadem Mahallesi, Yeni Duygu, Borulu Maslak, Zeamet, Boyacı Mehmet, Uhuvet, Hürriyet, Taş Ocakları, Etem Kaptan, Yeni Yol, Okul Yolu, Zerrin, Fulya, Avşar, Neşe, Cem sokaklar, Taş Ocakları Caddesi, Tufan Sitesi Blokları civarı, Doğuş Üniversitesi, Yeni Yol, Uzunçayır Caddesi ve Oyak Beton Santrali.

 

Sultanbeyli`de 09.00-13.00 saatlerinde Selim Mahallesi, Toros, Eyyübi ve Antalya caddeleri, Bayraktar, Akçay sokakları, Gölet Sosyal Tesisleri civarı.

 

Pendik`te 04.00-05.00 saatlerinde Çınardere Mahallesi, Hakim ve Savcılar ve Polis Lojmanları, Olimpiyat Caddesi, Akyılmaz Konut Yapı Kooperatifi, Velibaba Mahallesi, Fatih Caddesi ve civarındaki sokaklar ile 09.00-13.30 saatlerinde Batı Mahallesi, Gazi Paşa, Sabri Taşkın, Hat Boyu ve 19 Mayıs caddelerinin bir kısımı, Ortanca, Menekşe, Vişne, Akasya, Ihlamur sokaklar, Gima Market, Evkur ve İstanbul Alışveriş Merkezi civarı, Doğu İş Hanı, Ozon Pazarlama, As İnşaat, Okmen ve Sönmez pasajları, Seyran Konfeksiyon ve Sağlık Ocağı civarı.

 

Ümraniye`de 09.00-13.30 saatlerinde Altınşehir Mahallesi, Çayırönü ve Yeşildere caddelerine, İmam-ı Şafi Camisi civarı, Esenşehir Mahallesi, Sarıgazi Yolu ve Pınar Et, Kürkcüler Caddesi, Yiğitler Sokak 4. Esenşehir Aybars Caddesi civarı.

 

Kartal`da 04.00-05.00 saatlerinde Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve civarına bağlı sokaklar, Cumhuriyet Mahallesi, İsmail Dede Caddesi, Yüzyıl Caddesi, Ferman Caddesi`ne bağlı sokaklar, Vatan Plastik, Yakacık Çarşı Mahallesi, Samandıra Caddesi ve Yakacık Yeni Mahalle Samandıra Caddesi`ne bağlı sokaklar ve civarı, Topselvi Mahallesi, Kubilay Caddesi, Sanayi Caddesi ve civarına bağlı sokaklar, Uğur Mumcu Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, Şeyh Şamil Caddesi, Akşemsettin Caddesi ve civar sokaklar ile 09.00-13.30 saatlerinde Meşeli Ayazma Caddesi, Şengül ve Ayaz sokaklar, Kordonboyu Mahallesi, Ankara Caddesi Kum Depoları ve Çavuşoğlu Hava Evleri civarı, Samanyolu ve Merih caddeleri.

 

Maltepe`de 03:00-03:20 saatlerinde Küçükyalı İnönü Caddesi Kenan Evren Kışlası Lojmanları ve Kışla girişi, Rıfat Kaptan, Birmot Marmara Oto, Aydınevler Mahallesi Başıbüyük Süreyyapaşa Hastanesi ve Başıbüyük Karanfil Caddesi Cami arkası sokak ve civarı." (AA)

www.haberler.com

20.04.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR