Lisanssız Elektrik Üretimi Semineri

Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı EIF 2014 etkinliği dahilinde düzenlenecek olan Lisansız Elektrik Üretimi Semineri, Türkiye’de Lisansız Elektirk Üretimi ilişkin çok çeşitli konuların tartışılacağı bir platformdur.

 

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ve Ankara Ticaret Odası’nın destekleriyle gerçekleşecek olan Seminerin amacı,  Lisansız elektrik üretim metodları ve Türkiye enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmaktır.

 

Ayrıca bu yıl yine, kongre programı kapsamında ikili görüşmeler etkinliği ve fuar alanı olacaktır. Kongre ve Sempozyum kapsamında gerçekleşecek olan fuar etkinliği uluslararası anlamda bölgenin en büyük ve en etkili enerji fuarıdır.

 

Seminer; 24-25 Kasım 2014 tarihlerinde ATO Congresium ANKARA International Convention & Exhibition Centre’de gerçekleştirilecektir. Kongreye yerli ve yabancı pek çok enerji firması yetkililerinin yansıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak edecektir.

 

Domino Fuarcılık tarafından, 24-25 Kasım 2014 Tarihlerinde Congresium Ankara’ da gerçekleşecek olan EIF 2014, KOSGEB desteği kapsamına alınmıştır.

 

İşletme başına azami destek alanı 50 m2’ye çıkarılmıştır. Stant alan KOBİ niteliğinde firmalar, geri ödemesiz olarak KOSGEB desteğinden yararlanabilecekler. KOSGEB’in pazarlama ve tanıtım destekleri kapsamında EIF 2014 Fuarı ve Kongresi’ne katılan KOBİ niteliğindeki firmalar, stantlarının her metrekaresi için 80 TL destek alabilecektir.

 

İletişim Bilgileri:

Domino Fuarcılık Ltd. Şti.

DOMİNO TURİZM, Ankara Türkiye

Telefon: +90 312 447 46 45

Fax : +90 312 448 03 22

Email: info@enerjikongresi.com

Web: www.enerjikongresi.com

http://lisanssizelektrik.info

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR