Off Line :

Şebekeden gelen elektrik enerjisinde herhangi bir kesinti olmadıkça beklemede kalır, bu sırada gelen enerjiyi çıkışına aynen iletir. Regüle, düzeltme ve/veya filitre özelliği olmaksızın çalışır. Bir kesinti anında devreye girerek, aküler üzerinden kendine bağlı donanımlara enerji sağlar.

 

Line Interactive :

Off Line tip cihazların geliştirilmiş şeklidir. Şebeke belirli sınırlar içinde iken off line modunda kalır. Ancak kesinti ya da önemli bozulmalar olduğunda devreye girerek gerilimi düzenlemeye çalışır veya aküleri üzerinden enerji vermeye devam eder. Belli ölçülerde şebekeyi filitre etme, düzeltme ve/veya regülasyon özelliği mevcuttur.

 

On Line :

On Line sistemler her zaman açık ve 7 / 24 çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Şebekede bir hata olsa da, olmasa da kendine bağlı sistemlere sabit bir gerilim, akım ve frekans’da temiz ve kesintisiz enerji sağlar.

 

Yeni jenerasyon, kaliteli ve ekonomik ürünler için;

www.normenerji.com.tr

www.solar-bazaar.com

 

Tüm kesintisiz güç kaynağı, kgk, ups uygulamalarınız için; bakımsız akü, bakımsız tip akü, kuru akü, kuru tip akü, bakımsız kuru akü, kapalı akü, kapalı bakımsız akü, kapalı kuru akü, ithal akü, ups aküsü, ups aküleri, kgk aküsü, kgk aküleri, güç kaynağı aküsü, güç kaynağı aküleri için dünyanın en tanınmış, kaliteli, belgeli, ekonomik  markaları hepsi bir arada; Haze akü, Csb akü, Exide akü, Yuasa akü, Trojan akü, Hbl akü, Mutlu akü…

NORM ENERJİ SİSTEMLERİ LTD.

İstanbul / Türkiye

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR