5. Uluslararası  Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi (5th International Ege Energy Symposium and Exhibition), 27-30 Haziran 2010 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi koordinasyonluğunda 18 üniversite (yurtiçi-yurtdışı) ile birlikte Denizli ilinde düzenlenmektedir.

 

Son yıllarda gerek ulusal gerekse uluslararası alanda enerjinin önemi gün geçtikçe artmakta, paralel olarak konuya ilişkin bilimsel çalışmalar hız kazanmaktadır. Bu çalışmaların sunulduğu uluslar arası etkinliklerin sayısı ülkemizde henüz yeterli düzeye ulaşmamıştır. Sempozyumumuz, ülkemizde ve yurtdışında enerji konusundaki bilimsel çalışmaların sunulmasını ve tartışılmasını sağlayarak güncel bilgilerin paylaşımını hedeflemektedir.

 

Uluslar arası  sempozyumumuza bugüne itibari ile 148 yurtdışı ve bir o kadar da yurtiçi bildiri ulaşmıştır. Çağrılı konuşmacılar ile birlikte konusunda uzman bilim adamları ile dört gün boyunca dünya ve ülkemizdeki enerji alanındaki gelişmeleri değerlendirilecektir. Bilimsel çalışmaların başarısının, bu bilgelere kamu ve özel sektör temsilcilerinin ulaşması ile mümkün olacağı açıktır.

 

Yukarıdaki bilgiler ışığında sizlerin etkinlikte yer almanız sempozyumun başarısına katkı koyacaktır. Detaylı bilgi web sayfasından (http://energy.pau.edu.tr) temin edilebileceği gibi düzenleme kurulu ile iletişime geçilerek sağlanabilir.

 

Genel ve teknik sorular için:

Sempozyum Sekreterliği

Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi, Pamukkale Üniversite

Kınıklı, 20.070, Denizli, Türkiye

Tel         : +90 (258) 296-3738 / (258) 296-3747

Faks      : +90 (258) 296-3534

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR