SHENZHEN RITAR POWER CO., LTD.

Ritar Power Corp. yabancı yatırımcıların katılımıyla birlikte güçlü bir kapital şirket konumuna gelmiştir ve Amerikan Borsasında (NASDAQ) işlem gören lider üretici konumundadır.

 

Ritar International Group Ltd., çevre dostu SLA kurşun asit akülerin tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tüm dünyaya satış, pazarlamasını yapmaktadır. Ritar piyasaya UPS, telekom uygulamaları, hafif elektrikli araçlar (LEV), rüzgar ve solar enerji gibi farklı uygulamalar için toplamda 197 model, 6 seri SLA akü sunmaktadır.

 

Halen 2 büyük fabrikasında 1400 çalışanı ile üretim yapan Ritar, çok yakında 3. Fabrikasında da üretime başlayacaktır. Ritar Power, ürettiği ürünler 60 ülkeye ihraç ekmektedir.

 

US Fortune göre Amerika’nın önde gelen ilk 500 firması içindedir. Ritar Power markasını, Ar-Ge alanında oluşturduğu yeniliklere, yüksek ürün kalitesine, üretim, dağıtım etkinliğine ve müşteri memnuniyetine öncelik vermek suretiyle yaratmıştır.

 

Ritar Power ürünleri yüksek kapasitede değişmez kalite, yüksek enerji yoğunluğu, derin deşarj, daha fazla şarj-deşarj döngüsü ve işlem kararlılıklarına sahiptir.

 

Kurulduğu günden bu yana, Ritar üretim, işletme, Ar-Ge, yenilik, ambalaj tasarımı hususlarında en üst kaliteyi yakalamayı başarmıştır. Ritar endüstride çok fazla tecrübeye sahip olmakla beraber, dünya üzerinde güçlü ve bilinen bir marka yaratmayı başarmıştır. Geleceğe baktığımızda, gün geçtikçe büyüyen taşeron trendine sermaye sağlamakta ve Çin ile Dünyanın kurşun-asit akü ihtiyacını

karşılamak açısından çok önemli bir pozisyonda olduğunu görmekteyiz.

 

Değişmez Kalite ve Yüksek Güvenilirlik

RITAR aküler yüksek ve güvenilir performansları sayesinde tanınmıştır. RITAR akülerin bakımı kolaydır, bu da akünün güç sağladığı ekipmanların güvenli ve uygun kullanımını sağlamaktadır. Aküler aşırı şarj edilme, aşırı deşarj, titreşim ve şoka dayanıklıdır. Raf ömürleri çok uzundur.

 

Kapalı Yapı

RITAR Power‘ın tek ve kapalı yapısı, RITAR akülerin muhafazalarından ve yahut terminallerinden herhangi bir sızıntı olmasını engeller. Bu özelliği sayesinde, RITAR aküler her türlü pozisyonda güvenli bir şekilde işlevlerini görürler. RITAR aküler dökülmez, sızdırmaz özellikleri sayesinde Uluslararası Hava Taşımacılığı açısından avantaj sağlamaktadır.

 

Alçak Basınç Havalandırma Sistemi

RITAR aküler 1 psi’den 6 psi’ye kadar aralıkta düşük basınçlı havalandırma sistemiyle donatılmışlardır. Havalandırma sistemi, gaz basıncının normalin üstünde bir değere ulaşması durumunda biriken fazla gazın dışarı atılması şeklinde tasarlanmıştır. Bu gaz dışarı atıldığında, havalandırma sistemi gaz

basıncının yeniden normal değerine ulaşmasıyla birlikte kendi kendini kapar. Bu özellik akülerde fazla gazın birikmesini önlemektedir. Düşük basınçtaki etkili birleşime sahip bu havalandırma sistemi, RITAR aküleri en güvenilir kurşun-asit akülerden biri haline getirmektedir.

 

Güçlü Izgaralar

Güçlü kurşun kalsiyum alaşımlı ızgaralar, RITAR akülerin ekstra performans, dalga, döngüsel uygulamalarda ve hatta derin deşarj halinde dahil hizmet ömrünü uzatmaktadır. Kurşun kalsiyum alaşımlı ızgara yapısı sayesinde, RITAR aküler uzun raf ömrüne sahiptir.

 

Valf Regülasyonu

Düşük basınçta işlev gören mükemmel havalandırma sistemi sayesinde, fazla gazlar dışarı atılır ve içsel basınç güvenli ve verimli bir performans aralığında tutulur.

 

Güvenilir İmalat

ABS muhafazalı ekstra güçlü imalat, akü kabının kabarması, bel vermesine ya da plakaların eğilmesine izin vermez, bu da akü ömrünü uzatan önemli bir faktördür.

 

Derin Deşarjdan mükemmel geriye dönüşüm

Izgara alaşımların ve elektrolit katkı maddeleri içerisinde özel teknik prosesler uygulanır, ve böylece akü aşırı deşarja uğradıktan sonra dahi yeniden normal seviyede şarj edilebilir.

 

Ritar Power’ın başlıca ürünleri

RT Serisi ( Standart Seri )

RA Serisi ( 10 Yıl Dizayn Ömürlü Standart Seri )

RL Serisi ( 2 V, 18 ~20 Yıl Dizayn Ömürlü Seri )

FT Serisi ( Front Terminal Serisi )

G Jel Serisi (GEL type)

High Rate ( Yüksek Akım Kapasiteli Serisi )

EV Serisi ( Elektrikli Araçlar Serisi )

Deep Cycle Serisi ( Yüksek Döngülü Seri )

-.-

www.solar-pazar.com

www.solar-bazaar.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR