Ege rallisi AVM den başlayacak

Ege Rallisi 8 Mayıs 2010’da Forum Bornova’da başlayacak.

 

8 Mayıs 2010 saat 17:30’da Forum Bornova’da başlayacak olan Ege Rallisi nin sponsorlarından birisi olan İncitaş Genel Müdürü Erdoğan Yılmaz, "8 Mayıs ta İzmir Forum Bornova’da start alacak Ege Rallisine, heyecanımızı paylaşacak tüm Otomobil Sporları gönüllülerini bekliyoruz“ dedi.

 

İncitaş Genel Müdürü Erdoğan Yılmaz,  ”Türkiye genelinde 3.500 satış noktasıyla tüketiciye ulaşan İnci Akü’nün, dünyanın dört bir yanında 62 ülkeye ihracatı yapılmakta olup, markamız artık uluslar arası bir marka olarak tescillenmiştir. Dünya Ralli Şampiyonasında dünyanın en iyi pilotları arasında bizim markamızı başarıyla temsil eden Serhat Öztemir ve Ünal Tezel’e İzmir’de de desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

 

14-18 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen 2010 Dünya Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan Türkiye Rallisi’nde İnci Akü Nano Gold Aracıyla yarışan pilotlar Serhat Öztemir ve Ünal Tezel Grup N4’te birinci olmuştu. Türkiye Rallisi’nde dünyanın en hızlı pilotları, arasında yarışan Serhat Öztemir ve Ünal Tezel  WRC klasmanında yarışarak, genel klasmanda 14., kendi kategorileri olan Grup N4 sınıfında 1. olarak yarışı bitirmişti. www.hurriyet.com.tr / ekonomi / 07.05.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR