Maruf Köyünde Güneş Enerjisi ile Su Isıtma Sistemleri toplu açılış töreni yapıldı

 

Açılış törenine Vali Şemsettin UZUN, Korgun Kaymakamı Tuğba Oğuz, Orman Köy İlişkileri Genel Müdürü Prof Dr. M. Kemal Yalınkılıç, Baro Başkanı Av. İdris Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız, ORKÖY Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Çankırı İl Çevre Orman Müdürü Necdet Demir, Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, Müdürlük personeli ve projenin uygulandığı köylerden çok sayıda davetli katıldı.

 

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgilere göre, Orman Köy İlişkileri Genel Müdürü Prof Dr. M. Kemal Yalınkılıç Çankırı insanına hizmet etmek bizim için bir şereftir. Toprakla birlikte iç içe yaşayan insanların iki şeyi çok temiz. Birincisi doğası, ikincisi de duasıdır. Bu özellikler de bu illerimizde yer alıyor. Biz buralara geldiğimizde bu güzelliği görüyoruz diyerek ORKÖY Genel Müdürlüğü Türkiye nin, Çankırı nın, Maruf Köyü nün hizmetindedir dedi.

 

Konuşmalar sonrasında Ahi Yaren Ekibi gösteri sundu. Akabinde Güneş Enerjisi taktıran 60 Maruflu adına temsilen üç kişiye garanti belgeleri verildi.

 

Köy Konağında yapılan ikramlar sonrasında program sona erdi. 

www.e-haberajansi.com / 06.08.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR