Airfel’den yeni distribütörlük anlaşması

Üstün Alman teknolojili Kaco Inverter’ler Airfel ile Türkiye’de

 

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, yeni bir disribütörlük anlaşmasına imza attı. Almanya’da iklimlendirme pazarının yenilikçi firmalarından biri olan Kaco New Energy’nin fotovoltaik sistemlerinin Türkiye’deki satışı Airfel tarafından gerçekleştirilecek.

 

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü firmalarından Airfel, yeni distribütörlük anlaşmalarına imza atmayı sürdürüyor. Dünyanın en büyük fotovoltaik inverter üreticilerinden biri olan Kaco New Energy’nin fotovoltaik inverter’lerin Türkiye’de satış ve montajı Airfel tarafından yapılacak. Endüstriyel binalara yapılacak uygulamalar için bayiler, yurtdışından teknik destek ve eğitim hizmeti alacak.

 

Kaco’nun verimliliği ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan inverter’leri çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. 2,5 kw ile 1,150 kw arasında ürün grubu bulunan Kaco inverter’ler, üstün Alman teknolojisini, kalite ve inovasyonla birleştiriyor. 7 yıl garantili olan inverter’lerde yüksek verim için IGBT’ler ve patentli MPP denetleyiciler bulunuyor. Yüksek ısılara dayanıklı kondansatörlerin tercih edildiği inverter’lerde sadece en iyi kalite malzemeler kullanılıyor.

 

Airfel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Önder, “Kaco tesislerinde 60 yılı aşkın süredir geliştirilen inverter sistemler piyasanın en iyileri arasında yer alıyor. Sektörün yenilikçi firmalarından Airfel olarak, Kaco’nun Türkiye distribötürlüğünü üstlenmekten mutluluk duyuyoruz” diyerek, fotovoltaik sistemlere verdikleri önemi vurguluyor: “Enerji verimliliği yüksek ve çevreye duyarlı ürünler, ekolojik dengeyi korumamıza destek oluyor. Bu konuda Kaco’nun çevre felsefesiyle Airfel’in yaklaşımı da birbiriyle örtüşüyor; geleceğe yatırım yapmak ve torunlarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak için, çevreci sistemlere büyük önem veriyoruz. Güneş ışınlarından enerji üretmemizi sağlayan fotovoltaik sistemlerin Türkiye’de büyük bir potansiyeli olduğuna inanıyoruz ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” (Basın Bülteni) 06.09.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR