F&C İletişim e yeni müşteri

F&C İletişim’in hizmet sunduğu firmalar arasına, enerji sektöründe yerli ve patentli enerji türbinleri üreten GSR Enerji de katıldı.

 

Türkiye’de faaliyet gösteren birçok önemli markaya, stratejik PR, marketing PR, marka yönetimi, etkinlik planlaması ve yönetimi, medya ilişkileri ve kriz yönetimi gibi entegre pazarlama iletişimi hizmetleri sunan F&C İletişim Danışmanlığı, GSR Enerji’ye danışmanlık hizmeti sunmaya başladı.

 

Türkiye’de yüzde yüz yerli ve lisansa sahip WAW markalı türbinlerin imalatını yapan Sina Enerji’yi satın alarak yenilenebilir enerji sektörüne 2010 yılında hızlı bir giriş yapan Ankara merkezli GSR Enerji, başta rüzgar enerji santralleri (RES) olmak üzere, hidroelektrik santralleri (HES) ve jeotermal santralleri projelerine türbin imalatı yapmak üzere kuruldu.

 

GSR Enerji’nin WAW türbinleri, Dünya üzerindeki geleneksel türbinlerden ayrılarak dikey eksenli olarak üretiliyor, böylelikle rüzgar basıncı bir yöne uygulanıyor ve tekrar başlamak için ilk harekete ihtiyaç duymuyor. GSR Enerji Ankara Ostim’deki fabrikasında akademisyen ve uzman bir kadro ile AR-GE yaparak yüzde 90 verimle çalışan türbinler imal ediyor. www.mediacatonline.com / 07 Ekim 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR