İZAYDAŞ’a ilgi arttı

Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu olan İZAYDAŞ, Kocaeli’ndeki sanayici ve iş adamları derneklerini ağırlamaya, hizmet yelpazesi ve kalitesini dernek yöneticilerine anlatmaya devam ediyor. İZAYDAŞ’ın bu haftaki ziyaretçileri ATİK ve MARSİAD oldu.

 

ATILIMCI İŞADAMLARI

Atılımcı İş Adamları Derneği ATİK ziyaretinde, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ ev sahipliği yaptı. Ziyarette ATİK Başkanı Oğuzhan Keleş, başkan yardımcısı Turgay Tüysüz, genel sekreter Ulaş Erenkaya, yönetim kurulu üyeleri Vural Altunbaş, Tunca Kılıçoğlu, Melih Ertuğ, Cemal Kuş, Kani Furkan Kaçar, Sinan Şenyürek, Vural Altın, Serkan Baştürk, Ahmet Çalık, Mehmet Akif Polat, Ercan Seyran ve yönetici asistanı Neslihan Yıldırım da hazır bulundu.

 

SAHA TURUNA İLGİ

İZAYDAŞ Proje Şefi Onur Uludağ, ATİK yöneticilerine İZAYDAŞ’ın çalışmaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. ATİK yöneticilerinin sorularına da yanıt veren İZAYDAŞ yöneticileri, saha turu ile düzenli depolama alanları, çöp gazı ve biyogaz enerji üretim tesisleri, sterilizasyon merkezi ve yakma tesisinin çalışmalarını da yerinde anlattı.

 

MARSİAD YÖNETİCİLERİNİN ZİYARETİ

İZAYDAŞ’ın bir diğer ziyaretçisi MARSİAD yöneticileri oldu. MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, yönetim kurulu üyeleri Atacan Yaldız ve Mustafa Yılmaz’ın yer aldığı ziyaret programı, İZAYDAŞ Çevre Yönetim Sistemleri Sorumlusu Aysun Saraç’ın, tesisin çalışma sistemi ve faaliyetler hakkındaki detaylı sunumuyla başladı. MARSİAD yönetimi sunumun ardından, çöp gazından enerji üretim tesisi (LFG), biyogaz tesisi ve yakma tesisini yerinde görme ve inceleme fırsatı buldu. Saha turunun ardından İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’la da bir araya gelen MARSİAD yöneticileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

www.ozgurkocaeli.com.tr

22.02.2013

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR