Fuarın ilk günü etkinlikler saat 11:30`da başlıyor

Lisanssız Elektrik Üretimi Yeni Yönetmelik ve Lisanssız Elektrik Pazarı” konulu etkinlik Lisanssız Elektrik Üretimi Derneği (Li-Der) tarafından saat 11.30da başlayacak. Li-Der Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kıroğlu etkinlik kapsamında konuşma yapacak.

 

Saat 13:30da başlayacak olan "2013 Sonbaharında Güneş Enerjisindeki Fırsatlar ve Tehditler” konulu açık oturumun düzenleyicisi SolarBaba. Etkinliğin moderatörü SolarBaba platformunun kurucusu Ateş Uğurel, "Fotovoltaik Sektörünün Genel Durumu” hakkında bilgiler verirken, konuklarından Özlem Döğerlioğlu "Güneş Enerjisindeki Hukuki Engeller, Sorunlar ve Çözümleri”; Dr. Yonca Ercümen ise "Güneşten Elektrik Üretimi Projelerinin Finansmanı” hakkında görüşlerini sunacak. Etkinliklere tüm katılımcılar ve ziyaretçiler ücretsiz katılabilir.

 

Saat 16.00 - 17.00 arasında RENSEF Fuarı ve 2. Güneş Sempozyumu Ortak Açılış Töreni gerçekleştirilecektir. Cam Piramit`in alt katındaki salonlarda gerçekleşecek etkinliklerin hemen ardından,  RENSEF Fuarı ve 2. Güneş Sempozyumu Ortak Açılış Kokteyli saat 17.00 - 18.30 arasındadır.

www.rensef.org

Ekim 2013

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR