Türkiye’nin Enerji Görünümü 2014 paneli

ODTÜ Mezunları Derneği Enerji Komisyonu “Türkiye’nin Enerji Görünümü ve Geleceği Mart 2014” konulu bir panel düzenleyecek.

 

Türkiye’nin Enerji Görünümü 2014 paneli 29 Mart 2014 Cumartesi günü saat 13:30’da ODTÜ Mezunları Derneği, Vişnelik Salon’da gerçekleştirilecek.

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası 2010’dan bu yana, her iki yılda bir "Türkiye Enerji Görünümü" başlıklı bir rapor yayınlıyor. Hazırlık çalışmaları süren ve Nisan-Mayıs aylarında yayınlanması öngörülen “Türkiye Enerji Görünümü 2014” Raporu`nda, Türkiye enerji sektörüne ilişkin kapsamlı ve ayrıntılı bilgi, veri ve değerlendirmeler yer alacak.

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubuüyeleri ve danışmanlarının yanı sıra, ODTÜ Mezunlar Derneği Enerji Komisyonun birçok üyesi de, bu çalışmaya destek veriyor.

 

Sürekli güncellenen bu çalışmadan hareketle, 29 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan panelde Türkiye elektrik üretiminin mevcut durumu, Türkiye’nin değerlendirilmeyi bekleyen enerji kaynakları, siyasal iktidarın enerji alanında politika ve uygulamaları, yaşanan sorunlar ve çözüm yolları, irdelenecek, tartışılacaktır.

 

Moderatörlüğünü ODTÜ Mezunları Derneği Enerji Komisyonu Üyesi (ME’73) ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubu Üyesi Haluk DİRESKENELİ’nin yapacağı Panele konuşmacı olarak ODTÜ Mezunları Derneği Enerji Komisyonu Üyesi (IE’73) ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz TÜRKYILMAZ katılacak.

www.enerjigunlugu.net

21 Mart 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR