Güneşten veya Çöpten Elektrik Üretimi için Sizleri Antalya`ya Davet Ediyoruz

 

Güneşten veya Çöpten Enerji Üretimi düşünen planlayan değerli yatırımcılar,

Sizi; 30 Ekim-02 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya`ya davet ediyor; şimdiden otelinizi ve uçağınızı ayırtmanızı tavsiye ediyoruz. Küçük, ancak son derece keyifli ve verimli bir buluşma hazırlıyoruz Antalya`da. Antalya Cam Piramit`te düzenleyeceğimiz RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı ve Forum`unda Güneş Enerji Santrallerine, Solar Sulama Sistemlerine, çöpten, biyogazdan, biyokütleden elektrik üretimine yatırım yapmayı planlayan kamu ve özel tüm yatırımcıları Antalya`da RENSEF 2014 Forum ve Fuarına bekliyoruz.

 

Bu yıl 50 civarında şirket ve kurum`un katılımı ile açmaya hazırlandığımız fuarımızda her türlü soruya cevap bulmanız mümkün olacak. Bunun yanı sıra da, 4 gün boyunca çeşitli oturumlarda kırka yakın konuşmacı da Güneşten ve Çöpten elektrik üretimi ile ilgili güncel konuları ele alacak ve sorularınıza cevap vermeye çalışacak...

 

Büyük Sera Üreticileri, Sulama Kooperatifleri, otel sahipleri, sanayiciler, iş adamları, yatırımcılar, elektrik, makine, çevre, ziraat mühendisleri, mimarlar, elektrik teknisyenleri, otel teknik müdürleri, ziraat odaları, ticaret ve sanayi odaları, iş adamları dernekleri, müteahhitler ve belediye yöneticilerinin ziyaretçi olarak fuarımıza katılmasını bekliyoruz. Fuarımızın ülkemizin güneyinde önemli bir bilgilendirme, buluşma, tanışma, dinleme, anlama, öğrenme ve iş bağlama yeri olacağını tahmin ediyoruz.

 

Bu önemli buluşmada sizi de aramızda görmeyi arzu ediyoruz. Sizi; 30 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit`te düzenlediğimiz RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı ve Forum`una davet ediyoruz.

Mehmet DÜKKANCI / Agoras Fuarcılık, Genel Müdür

http://www.rensef.org / 19 Eylül 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR