Enerjinizi RENSEF Fuarı`ndan Alın

RENSEF 2. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nın kapılarını açmasına 15 gün kaldı. Davetiyeler dağıtıldı, heyecanın dozu arttı. Türkiye`nin güneyinde yoğun bir şekilde yenilenebilir enerji konuşulmaya başlandı.

 

Yenilenebilir enerji yatırımları, ülkemizde henüz yeni bir konu. Temiz enerji çözümleriyle maliyetleri düşürmek isteyenler, yenilenebilir enerji santrallerini karlı bir yatırım olarak görenler, enerjiye ulaşmak için tek yolu ALTERNATİF çözümler olan birçok tüzel ve gerçek kişi, konuya henüz tam anlamıyla vakıf değil. Birçok potansiyel yatırımcı, yatırım olanakları hakkında bilgi edinmek istiyor; ürün çeşitliliğinden finansmana kadar her tür soru herkesin aklında yer ediyor.

 

İşte bu sorulara çözüm olabilecek bir dizi etkinliği RENSEF Forum kapsamında fuar paralelinde düzenliyoruz. GÜNDER, GENSED, Lİ-DER, EUROSOLAR Türkiye, Solarbaba, Biyoenerji Derneği, Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tümyender, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve daha birçok kurumun destek ve katkılarıyla düzenlenen RENSEF Forum, enerji yatırımcısının aklındaki sorulara cevap olacak gibi görünüyor.

 

Öte yandan, yenilenebilir enerjinin çeşitli dallarında faaliyet gösteren firmalar fuarımızdaki standlarında yatırımcıları bilgilendirmek, projelerine talip olmak, yatırımcıya en uygun kurulum modelini anlatmak için yerlerini almış olacaklar. Solar panel üreticisi, solar hücre üreticisi, anahtar teslim güneş enerji santrali kurulumcusu, enerji danışmanlığı yapan, solar tarımsal sulama konusunda hizmet veren, çöpten elektrik üreten biyoenerji konusunda faaliyet gösteren, enerji verimliliği konusunda çözümler sunan firmalara derdinizi anlatmak için siz de RENSEF Fuarı`nı ziyaret edin.

 

Gelin siz de Türkiye`nin güneyinde uluslararası bir vizyonla üç büyük şehir dışında; bu işin merkezi Antalya`da düzenlenen RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı`nda keyifli, verimli bir ticari deneyim yaşayın. 30 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihleri arasında, Antalya Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi`nde sizleri de aramızda görmek dileğiyle.

İsmet UĞUREL / Agoras Fuarcılık Hizmetleri

www.agoras.com.tr / www.rensef.org

14 Ekim 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR