Güneş enerjisi ile çalışan engelli araç şarj istasyonları hizmete girdi

Kurulduğu günden beri sosyal belediyeciliği ilke edinen Süleymanpaşa Belediyesi, her geçen gün hayata koyduğu yeni projeleri ile Süleymanpaşalıların takdirini kazanırken en yeni projesi güneş enerjisiyle çalışan engelli araç şarj istasyonunu da vatandaşların hizmetine sundu.

 

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ENGELLİ ARAÇLARI HIZLI ŞARJ OLACAK

Süleymanpaşa’nın şimdilik üç ayrı noktasına konulan güneş enerjisi ile çalışan engelli araç şarj istasyonunda akülü engelli aracı olan vatandaşlarımız diledikleri zaman engelli araç şarj istasyonuna giderek ücretsiz bir şekilde araçlarını hızlı şarj edebilecekler.

 

CEP TELEFONU VE ELEKTRİKLİ ARACINIZI DA ÜCRETSİZ ŞARJ EDEBİLİRSİNİZ

Aynı anda 3 engelli aracını şarj edebilecek şekilde tasarlanan istasyonların bir diğer özelliği ise aynı anda 30 cep telefonu ve elektrikli araç da şarj edebilmek için girişlerinin bulunması. Aynı anda birçok kişiye hizmet verebilecek istasyon tüm enerjisini güneşten alarak doğal kaynakları tüketmeden Süleymanpaşalılara hizmet verecek.

 

SAHİL, TUĞLALI PARK VE KÖPRÜBAŞI’NDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Süleymanpaşa’nın en işlek noktalarına konulan güneş enerjisiyle çalışan engelli şarj istasyonları,  Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü sahil hizmet binası yanı, Tuğlalı Park ve Köprübaşı mevkisinde hizmet vermeye başladı.

www.suleymanpasa.bel.tr / haber

20.06.2015

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR