İspanya’da Plaza del Milenio LED ile aydınlatıldı

Plaza del Milenio kentsel gelişimin parlayan bir örneğidir. Valladolid şehir merkezinde bulunan canlı ve dinamik açık hava otoparkı yenilenmişti. Bu alanda 1500 kapasiteli çok fonksiyonlu bir kubbe yapı bulunmaktadır. Bu büyük kubbe yapıyı aydınlatma ihtiyacı vardı.

 

Projenin amacı ziyaretçilere, ilham veren eğitici ve heyecan dolu bir alan oluşturmaktı. Bu başarabilmek için Philips Aydınlatma, çekici bir atmosfer yaratmayı planladı. Yerel yönetim %100 LED çözümleri ile bir aydınlatma konusunda arayışa geçti.

 

Philips ürünleri ile tam bir çözüm sağlamak mümkündü. Göz alıcı bir simge halindeki kubbe, Philips eW Graze Powercore armatürler ile aydınlatıldı. Bu doğrusal armatür, aydınlatma kontrolü ile denetlenerek, kubbe çekici ve canlı renklere bürünüyor. Buna ek LED peyzaj aydınlatmaları meydan boyunca montaj edildi. Çeşmeler, basamaklar, mimari unsurlar çarpıcı LED ışıkları ile boyandı.

 

Sokak lambalarına, bölgeden geçenleri çekmek için nefes kesen ışık efektleri eklendi. Bütün bu etkilerin sonucunda, birbirleriyle etkileşimli ışık senaryoları sayesinde inanılmaz görsellik oluşturuluyor. Ayrıca enerji tasarruflu LED aydınlatma alanın yeniden canlanmasına katkıda bulunuyor.

 

LED aydınlatma ürünler, ek olarak çevre dostu güneş panelleri ve meydana enerji sağlayan rüzgar gülleri ile tam uyumludur.

www.ledportali.com

08.12.2015

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR