SEKTÖRÜN KALBİ İSTANBUL’DA ATACAK

 

Güneş enerjisi sektörü İstanbul’da buluşacak.

 

- Intersolar Türkiye Zirvesi, 6 Nisan’da kapılarını WOW İstanbul Convention Center’da açacak.

 

- Solarex İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı da 7-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

 

İstanbul, birbiri ardına güneş enerjisi sektöründe iki etkinliğe ev sahipliği yapacak. Intersolar Türkiye Zirvesi 6 Nisan’da, Solarex İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı da 7-9 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

Piyasa trendleri ve teknolojik yenilikler konusunda güncel bilgiler vermesiyle tanınan Intersolar Türkiye Zirvesi, önemli sorunlara parmak basacak. Zirve aynı zamanda, Türkiye’de sürdürülebilir güneş enerjisi piyasasının gelişimini sağlamak için destek olacak.

 

“Güneş Enerjisi Sektörünün Buluşma Noktası” sloganıyla düzenlenecek etkinlik, bölgesel güneş enerjisi piyasasını geliştirmeyi amaçlıyor ve yüzlerce üst düzey yöneticinin fikirlerini, bilgilerini ve uzmanlık alanlarını paylaşabilecekleri yapıcı bir ortam oluşturuyor.

 

Konferans, geleceğin enerji piyasası senaryoları, fotovaltaik güç santralleri, yerel fotovaltaik enerji üretimi için finansman mekanizmaları ve imkanları da dahil olmak üzere önemli konularda canlı ve açık tartışmalara yer verecek. Etkinlikte, tüm tedarik zincirinden, yerli ve yabancı, saygın konuşmacılar kendi bölgelerine yönelik birbirinden kapsamlı ve ilgi çekici sunumlar yapacak.

 

İlk ve tek fuar

Türkiye’nin ilk ve tek güneş enerjisi konulu fuarı olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı “Solarex İstanbul” ise İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

 

Güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform olan “Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı”, sektörün lider firmaları ve temsilcilerini buluşturacak.

 

Türkiye’de hızla gelişen bir katılımcı kitlesine doğru giden, Ortadoğu ve Asya pazarları için oldukça dikkat çekici olan, “Solarex İstanbul”, aynı zamanda yurt dışı katılımcıların yoğun ilgisiyle de karşılaşıyor.

 

Fuar, sempozyumlar ve firma konferanslarının yanı sıra ziyaretçilerin de katılım göstereceği şekilde planlanan çok sayıda farklı etkinlikten oluşacak.

www.sanayigazetesi.com.tr / enerji

04.04.2016

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR