Victron Energy İnvertör/Şarj Cihazları

MultiPlus 800VA - 5kVA

 

Çok fonksiyonlu

MultiPlus, kompakt bir muhafaza içerisinde, sinüs dalgalı invertör, adaptif şarj teknolojisi içeren sofistike bir akü şarj cihazı ve yüksek hızlı AC aktarma anahtarını aynı anda barındırır. Modeller, modül başına 800VA ile 5000VA arasında değişir.

 

Benzersiz PowerAssist özelliği

MultiPlus, sınırlı bir AC kaynağında taşma olmasını önler. Öncelikle, aşırı yüklemeye neden olabilecek durumlarda akü şarj seviyesi otomatik olarak azaltılır. İkinci seviye, aküden alınan güçle bir jeneratörün çıkışını veya sahil tarafındaki girişi artırır.

 

Kesintisiz AC gücü (UPS fonksiyonu)

Bir şebeke arızası veya sahil veya jeneratör gücü kesintisi durumunda, Multi’nin içindeki invertör otomatik olarak devreye girer ve beslemeyi bağlı yüklere taşır. Bu işlem öylesine hızlı bir şekilde (20 milisaniyeden az) yapılır ki, bilgisayarlarınız ve diğer elektronik ekipmanlarınız kesintiye uğramadan çalışmayı sürdürür.

 

Paralel çalışma kapasitesi sayesinde neredeyse sınırsız güç

6 üniteye kadar Multi, daha yüksek güç çıkışı sağlayacak şekilde paralel olarak çalışabilir. Üç fazlı veya ayrılmış fazlı çalışma da mümkündür. Hangi modellerin paralel, üç fazlı ve ayrılmış fazlı kapasiteleri olduğunu görmek için lütfen veri sayfamızı kontrol edin.

 

Contact & Showroom : NORM Energy Systems Ltd.

Phone : +90 212 444 0 941 +90 532 653 1 450

PERPA Trade Center, Istanbul Turkey

www.normenerji.com.tr

 

Datasheet MultiPlus Inverter Charger 800VA-5kVA / 12-24-48 Volt / Victron Energy
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR