Victron Energy Quattro İnvertör/Şarj Cihazları 3kVA - 5 kVA - 8 kVA - 10 kVA

 

Birleşik aktarma anahtarlı iki AC girişi

Quattro, iki bağımsız AC kaynağına bağlanabilir. Örneğin, sahil elektrik kaynağı, jeneratör ya da iki ayrı jeneratöre bağlanabilir. Quattro otomatik olarak aktif kaynağa bağlanacaktır.

 

İki AC çıkışı

Ana güç çıkışı kesintisizlik fonksiyonuna sahiptir. Elektrik şebekesinde oluşacak kesinti durumunda veya sahil elektriğinden ya da jeneratörden bağlantının kesilmesi halinde, Quattro enerji beslemesini bağlı yüklere yöneltir. Bu işlem öylesine hızlı bir şekilde (20 milisaniyeden az) yapılır ki, bilgisayarlarınız ve diğer elektronik ekipmanlarınız kesintiye uğramadan çalışmayı sürdürür. İkinci güç çıkışı sadece Quattron güç girişlerinden birisinde AC mevcutken çalışır. Havalandırma ya da su ısıtıcısı gibi akünün şarjını boşaltmayacak yükler bu güç çıkışına bağlanabilir.

 

Benzersiz PowerAssist özelliği

Quattro, sınırlı bir AC kaynağında taşma olmasını önler. Öncelikle, aşırı yüklemeye neden olabilecek durumlarda akü şarj seviyesi otomatik olarak azaltılır. İkinci seviye, aküden alınan güçle bir jeneratörün çıkışını veya sahil tarafındaki girişi artırır.

 

Paralel çalışma kapasitesi sayesinde neredeyse sınırsız güç

Daha yüksek güç çıkışı sağlayacak şekilde 6 üniteye kadar Quattro paralel olarak çalışabilir. Üç fazlı veya ayrılmış fazlı çalışma da mümkündür.

 

Contact & Showroom : NORM Energy Systems Ltd.

Phone : +90 212 444 0 941 Mobile / Gsm +90 532 653 1 450

PERPA Trade Center, Istanbul Turkey

www.normenerji.com.tr

 

Victron Energy Quattro 3kVA-5kVA-8kVA-10kVA DC 12-24-48 Volt ...
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR