Phocos, OFF-GRID güç sağlayıcı sistem elemanlarının dünyadaki en geniş tedarikçisidir. Genel merkezi Almanya’nın Ulm kentindedir. Phocos, uluslar arası solar güç pazarındaki tüm yatırımcıların ihtiyaçlarına göre; ürün geliştirme, tasarım ve imalat yapmaktadır.

Teknoloji

Phocos ürünlerini yüksek kalite standartlarında, yenilikçi ve teknolojik olarak geliştirmeye ve üretmeye adamıştır. Yetenekli AR-GE ekibimiz Almanya Uygulamalı Bilim Üniversitesi ile işbirliği içinde, solar sistem içindeki akü şarj ömrünü ve verimi artırma çalışmaları yapmaktadır.

Güvenilirlik ve Fiyat

Anahtar nokta, şebekeden bağımsız elektrik üretimi pazarının güvenilir ve ekonomik olmasıdır.  Sağlam ve ileri teknoloji kullanılan Phocos şarj kontrol üniteleri ve sektörel ürünleri, yüksek güvenilirlik sağlar; bunun yanında toplam sistem verimini yükselterek depolanan enerjiden çok ekonomik harcama yapar.

OFF-GRID Uygulamalara Özel

Solar şarj kontrollerini, sistem yönetim ünitelerini, DC flörasan lambalar ve buzdolaplarını, Mikro-Hidro türbinleri, Yakıt hücreli hibrit sistemleri kapsayan OFF-GRID sistemler için çözümlerde zirvede bulunmaktadır. Ürünler geniş bir yelpazeye sahiptir; endüstriyel güç sistemleri, telekominikasyon, trafik kontrol, aydınlatma ve denizcilikte kullanıma uygun ve çok yönlüdür.

Esneklik

Müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına cevap vermedeki yeteneğimiz, geniş endüstriyel sistemler ya da tekil ekonomik sistemler için çok karmaşık ya da geleneksel (basit) çözümler üretmemize olanak sağlamıştır. 

Dünya Çapında Ağ

Geniş bayi ağı sayesinde ürünlerimiz tüm dünyada kolay bulunur hale gelmiştir. İhtiyaç duyulan teknik destek için tecrübeli mühendislerimizden oluşan ekip Almanya’dadır.

Phocos’un faaliyet gösterdiği ülkeler Almanya, Çin, Hindistan, Bolivya, Bangladeş, Avustralya, Brezilya, Kenya, Moğolistan, Romanya, Singapur, Güney Afrika, Tunus, ABD ve Türkiye’dir.

www.solar-bazaar.com

Genel ürün kataloğu
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR