Solarkent‘ in yeri nerededir ?

Haramidere’ de Tem’e 4 km mesafede, Horoz lojistiğin karşısında yer almaktadır.

 

Solar Kent güneş enerjisinden elektrik üretecek …

Konut tasarımına yeni bir soluk getirecek Solarkent, güneş enerjisinden elektrik üretecek.

Uluslar arası markaları bünyesinde bulunduran ve 44 yıldır hazır giyim sektöründe lider konumdaki Aydınlı Grup toplu konut sektöründe bir ilki gerçekleştirecek. Çağdaş teknoloji ve mühendislikle inşa edilecek olan Solarkent, sakinlerine tüm gereksinimlerini kendi yerleşkesi dışına çıkılmasına gerek kalmadan karşılayabileceği bir tasarıma sahip olacak. Solarkent projesinin tanıtımı 09 Haziran 2009 tarihinde, Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Sn. Taner YILDIZ’ın katılımlarıyla, Solarkent Showroom’da gerçekleşecek.

 

Emlak sektöründe İddialı bir konut projesi gündeme geliyor. Aydınlı Grup tarafından İstanbul Esenyurt’ da gerçekleştirilecek olan Solar Kent konut projesinde Güneş enerjisinden yararlanılarak kendi enerjisini üretmesi amaçlanıyor. Solar Kent Konut projesinde güneşten elde edilen enerji ile aydınlatma ve ısınma için gerekli olan enerji sağlanacak.

 

Esenyurt’da 28.000 m² alan üzerine inşaatı gerçekleştirilecek olan Solar Kent Konut projesinde 31 katlı 4 Blok yer alacak. Toplam 866 dairenin yer alacağı konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor.Şimdiden 1+1 dairelerin tamamının tükendiği konut projesinde 2+1 satılık daireler 170.000 TL’den ve 3+1 satılık daireler ise 212.800 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıktı.

 

Aydınlı Grup Solar Kent konut projesi satışlarında % 20 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunuyor. Anlaşmalı olan Banka konut kredileri ile de konut tesliminde %30’luk ara ödeme ve % 0,99 faizle 120 ay vadeyle ödeme imkanı sunuluyor. Konut teslimleri 2011 Mayıs ayında yapılacak olan konut projesinde açık - kapalı otopark, 3 yüzme havuzu ve çeşitli sosyal ve spor tesisleri yer alacak.

 

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR