UÇAN KUŞTAN, MEMLEKET RÜZGARINDAN, OSMAN ÇALIŞKAN

Şebinli Rahşan Ecevit’in manevi desteği ile vücuda getirilen DSHP’in Bayramlaşma merasiminde Osman Çalışkan da vefasını gösterdi.

 

Son yerel seçimlerde Şebinkarahisar Belediye Başkanlığına DSP’den adaylığı ile bilinen Çalışkan, Şebinli Rahşan hanım, Parti başkanı Hulki Cevizoğlu ve partililerle bayramlaşma merasimine katıldı.

 

DSHP’nin ilk genel başkanı Giresunlu  Hulki Cevizoğlu’nun, hemşehrisi Osman Çalışkan’a sıcak yaklaşımları dikkatlerden kaçmadı.

 

Belediye başkanı seçilseydi, Şebinkarahisar’ı güneş ve rüzgar enerjisi ile aydınlatacağını beyan eden Çalışkan’ın sıfır maliyetli elektrik üretim proje çalışmalarının ise devam ettiği biliniyor. ODTÜ’lü Elektrik Mühendisi Çalışkan’ın projelerini beğenen Cevizoğlu’nun hemşehrisine sıcak ve sevecen tutumunun Çalışkan’ın siyasi geleceğine ise nasıl yansıyacağı bilinmiyor.

 

Çalışkan’ın projelerine memleketinde yeterince ilgi ve alaka gösterilmeyişinden ve yerel seçimlerde DSP’den maddi ve manevi hiç bir desteği alamayışından dolayı üzgün olduğu biliniyor. Seçimlere yansımasında yaşadığı olumsuz duruşun kendisini memleket sevdasından asla uzaklaştırmadığını belirten Çalışkan, bilakis memleketi için her zaman hizmette var olacağını belirtiyor.

www.sebinmedya.com / 04 Aralık 2009

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR