2010 yılında yeni enerji kaynakları …

Dünyanın gerçek sahipleri yaşadıkları gezegenin geleceği için endişeleniyorlar. 2010 yılında Türkiye de kendi geleceği için yeni adımlar atıyor.

 

8 Haziran’dan itibaren Plüton’un Oğlak burcundaki etkileri sebebi ile nükleer enerjiden daha ziyade rüzgar enerjisi gibi temiz enerji kaynaklarına yapılacak yatırımlar gündeme gelecek.

 

Bölgedeki enerji devleri Rusya ve İran gibi, kendi kaynaklarımızı daha doğru kullanma şansı yakalayacağız. Bu anlamda yabancı yatırımcıların yöneldikleri petrol arama çalışmalarındaki doğu ve bazı Karadeniz bölgelerinden gelecek güzel haberler ile birlikte olumlu gelişmeler olacak.

 

Plüton’un yer altı kaynaklarını yönettiği unutulmamalıdır. 7. ev diye nitelendirilen astrolojik pozisyonda Plüton, yakın dost ülkelerin ülkemizde yapacağı toprak altı araştırmalar ile ilgili güzel haberleri getirecek.

 

Gökyüzü işaretleri ile yeryüzündeki olaylar arasındaki yakınlıkları inceleyen astrolojik döngüler bize, elimizdeki kömür gibi şu an işletilmesi aslında çok ekonomik olmayan kaynakların, geçtiğimiz yüzyılda moda olan enerji kaynaklarının doğal gaza çevrilmesi ile alakalı önemli sinyaller vermektedir.

www.ntvmsnbc.com / 22.12.2009

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR