İTÜ Enerji Enstitüsü - Sektörel Danışma Kurulu İmza Töreni

Enerji Sektörünün Değerli Yöneticileri,
İstanbul Teknik Üniversitesi, Enerji Enstitüsünün sizlerle beraber hareket edebilmesi ve sektörün ihtiyaçlarına yönelik hizmet üreten bir kuruma dönüşebilmesi amacıyla sizleri, ITU Enerji Enstitüsü  Sektörel Danışma Kurulu üyeliğine davet eden yazılarımız görüşlerinize birkaç hafta önce sunmuş  bulunuyoruz. Sizlerden gelen olumlu cevaplara ve desteğinize şahsim ve kurumum adına teşekkür ederim.

İTÜ Enerji Enstitüsü Sektörel Danışma Kurulu na katılmayı uygun gören Kuruluşların Yöneticileri ile İTU Rektörü, Turkiye Genç İş Adamları Derneği Başkanı, TUGIAD-ITU Yeni Enerji Teknolojileri Platformu Başkanı ve ITU Enerji Enstitüsü Müdürünün katılacağı ve basının davetli olduğu bir imza töreni planlanmaktadır.

Bu amacla sizlerden gelen önerileri de dikkate alarak, 1 Mart 2010 tarihinde gerçekleştireceğimiz "Yeni Enerji Teknolojilerinde Üniversite-Sanayi İşbirliği Zirvesi" nin programında protokol konuşmalarının hemen sonrasına bir imza töreni organize etmiş bulunuyoruz. Zirveye ait programın son hali ek’te bilgilerinize sunulmuştur. Bu törende yine ek’te son halini görüşlerinize sunduğumuz Katılım Beyannamesinin imzalanması planlanmaktadır. Katılımı uygun bulmanız durumunda, kuruluşunuz adına 01 Mart 2010 tarihindeki imza törenine katılacak ve imza atacak yetkililerin isimlerinin ve görevlerinin Kuruluş Logosuyla birlikte Beyanname üzerine işleyebilmemiz ve imza töreninin doğru organize edebilmemiz acısından bizlere iletilmesi gerekmektedir.

Bu nedenle sizlerden e-posta yoluyla bizlere geri dönüş yapmanızı ve imza törenine destek vermenizi dileriz. Saygılarımızla
Enerji Enstitüsü Müdürlüğü
İstanbul Teknik Üniversitesi,
34469 Maslak, İstanbul.
Tel : +90 212 285 3939 / 3937

Basın Bildirisi / Duyuru / 19 Şubat 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR