Global Enerji Derneği tarafından 21 – 22 Ekim 2010 tarihlerinde, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle Ankara Sheraton Hotel & Convention Center’da, “EIF’2010 Uluslararası Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Kongresi” düzenlenecektir. Kongremiz; bilgi paylaşımı konusunda büyük faydalar sağlayacak, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konularında bundan önceki yılların analizini yaparak geleceğin politikalarını belirleyecektir.

 

Kapsamlı bir organizasyon olan EIF’2010; enerji sektörü üst düzey şirket yöneticilerini, karar alıcıları, enerji sektörü kanaat önderlerini, sivil toplum kuruluşları yöneticilerini, akademisyenleri ve düzenleyici kuruluşları bir araya getirecektir. Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından yakından takip edilecek olan Kongremizin, önemli katılımcılarının da etkisiyle Dünya Enerji Koridorlarında yer alan Türkiye’nin ileriye yönelik gelişme sürecine önemli katkılar sağlayacağı inancındayız.

 

8 -9 Ekim 2009 tarihlerinde ilkini düzenlemiş olduğumuz kongremiz, büyük bir başarı ile gerçekleşmiş ve beklenenin çok üstünde bir katılımla konusunda sektörün lider etkinliği haline gelmiştir.

 

Bu sene başarımızı artırarak, Türkiye Enerji Sektörünün tasarrufuna sunmak üzere EIF’2010 Kongremizin kapsamını genişletmek arzusundayız. Uluslararası katılımımızı üst seviyelere taşıyabilmek gayesi ile kıymetli desteklerinize ihtiyacımız bulunmaktadır.

 

Ülkeniz Enerji Sektöründe yer alan; kurum, kuruluş, oda, birlik, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve özel şirket bilgilerine ihtiyacımız bulunmaktadır. Özellikle Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Alt Başlıklarını irdeleyecek olan kongremizde bu bağlamda destek alabilmek arzusundayız.

 

Kongremizde daha önceki yıldan farklı olarak akademik program, çalıştay organizasyonları ve fuar gibi etkinliklerimizin yanı sıra Şirket Eşleştirme ve İkili İş Görüşmeleri düzenlenecektir. Bu etkinliğimizde; arzu edecek olan katılımcı firmalarımıza organize edeceğimiz özel randevu sistemi ile kendi iştigal konularındaki yerli ve yabancı firmalarla özel iş görüşmelerini yapabilecekleri bir ortam ayrıca hazırlanacaktır.

 

Kongremiz, seçkin delegelerin birbirleriyle olan etkileşimini ve katılımcı kuruluşların yetkinliklerinin küresel görünürlüğünü sağlayıcı bir ortam olacaktır.

 

Yenilenebilir Enerji Sektöründeki bu büyük buluşmada sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. www.enerjikongresi.com / Mart 2010

-.-

EIF 2010 International renewable energy and energy efficiency congress will be held between the dates of October 21-22,2010 at Ankara Sheraton Hotel & Convention Center with the support of TR Ministry of Energy and Natural resources. www.energy-congress.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR