Mavisis Teknoloji San. Tic. A.Ş., GOSB Teknopark’ta faaliyet gösteren Tasarım Üreticisi bir teknoloji firmasıdır. Türkiye’nin en deneyimli güç elektroniği uzmanları arasında yeralan şirket kurucuları, geçmişte Türkiye’nin ilk trafosuz KGK’sı, ilk DSP kontrollü güç dönüştürücüsü ve ilk mikro kojenerasyon ünitesinin yeraldığı pek çok yeniliği gerçekleştirmiş ve pek çok ödüllü proje yürütmüştür. Mavisis Teknoloji San. Tic. A.Ş. yönetim ekibi konularında uzman mühendis ve yüksek mühendislerden oluşmaktadır.

 

Mavisis Teknoloji San. Tic. A.Ş. ‘nin hedefi, gittikçe tükenen dünya enerji kaynaklarının daha verimli kullanılmasına yönelik elektronik teknoloji cözümleri sunmaktır. Her bir ‘Mavisis Teknoloji’ projesi toplam dünya karbondioksit emisyonunu azaltıcı yönde etki ederek adeta ormana bir fidan dikilmiş gibi fayda sağlayacaktır. Mavisis’in mavisi,  zararlı gaz emisyonlarından arındırılmış temiz gökyüzünün mavisinden gelmektedir.

 

Mavisis Teknoloji’nin üzerinde çalıştığı konular arasında Orta  Gerilim  koruma cihazları, özel amaçlı SCADA sistemleri, Değişken hızlı tasarruflu jeneratörler, Rüzgar türbini, Yakıt pili gibi yenilenebilir kaynaklardan beslenen şebekeye senkron yada kendi başına çalışan güç dönüştürücüleri ve mikro kojenerasyon sistemleri yeralmaktadır.

 

ÇÖZÜMLER

Mavisis, konusunda Türkiye’nin en deneyimli uzman AR-GE kadrosu ile elektrik ve elektronik sektörüne güç elektroniği, koruma sistemleri ve uzaktan denetim sistemleri konularında en uygun ve yenilikçi çözümleri sunmaktadır. www.mavisis.com / Mart 2010

-.-

Mavisis Teknoloji & MaviSolar ürünleri

Şebeke Bağlantılı FV Dizi Evirici

Şebeke Bağlantılı Thin Film Evirici

Şebeke Bağlantılı Rüzgar Türbini Evirici

MaviSolar Kompakt Evirici 

Rüzgar Enerjisi uygulamaları

Güneş Enerjisi uygulamaları

Teknik ve ticari hususlar ile

Muhtelif invertör / inverter çeşitleri için;

İletişim:

PERPA Ticaret Merkezi B-Blok Kat:5 No:398-400

Okmeydanı – Şişli – İSTANBUL

www.solar-pazar.com

www.solar-bazaar.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR