Merkezi Gaziantep te bulunan Sanko Holding şirketlerinden Airfel, ISK-Sodex 2010 Fuarı’nda ileri teknoloji kullanılan yeni ürünlerini sergileyecek. Airfel, Mitsubishi Heavy Industries’in (MHI) VRF sistemlerindeki ürün grupları, ısı pompası, elektrik üreten güneş panelleri olan fotovoltaikleri fuar ziyaretçileri ile buluşturacak.

 

McQuay marka yeni modeller ile Türkiye’de ilk ve tek olan 180 KW’lık büyük kapasite seçeneğine sahip Ambassador Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar da fuarda tanıtılacak. Airfel’in satış sonrası hizmetler departmanı da ilk kez fuarda bir stant açacak.

 

Airfel, Sodex’in çekiliş sponsorluğunu da üstlenecek. Fuara katılacak ziyaretçiler arasında yapılacak çekilişle 5 kişiye kombi ve 5 kişiye de split klima hediye edilecek.

 

Türkiye’de iklimlendirme sektörünün öncülerinden olan Airfel, ısıtma soğutma sektörünü buluşturan ISK-Sodex 2010 Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Airfel, 5-8 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da gerçekleştirilecek fuarda, 8. Salonda A08 numaralı geniş ve modern standında en yeni ürünlerini ve teknolojilerini sektör profesyonelleri ile buluşturacak. Airfel standında ayrıca ziyaretçilere yönelik çeşitli organizasyonlar düzenlenecek; standın içindeki mini amfi salonda, uzman mühendisler teknik eğitimler verecek.

 

Enerji verimliliği sektörün önceliği

Airfel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Önder, Sodex ile ilgili yaptığı değerlendirmede, fuarların ekonominin gelişmesi açısından önemli olduğunu, çok yüksek iş potansiyeli taşıdığını ve özellikle bu yıl sektörün ihtiyacı olan, enerji verimliliğinin ön planda tutulduğu inovatif yeni ürünlerin önem kazanacağını söyledi.

 

Enerji verimliliği konusunun ön planda olması nedeniyle Airfel de ISK-Sodex 2010’da enerji tasarrufu sağlayan ürünlerini ilk kez tanıtacak. Airfel fuarda, tüketicilere yüksek ısıtma konforu sunan ve Türkiye’deki ilk ve tek olan Ambassador Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanları tüketicileriyle buluşturacak.

 

Estetik tasarımları ve son teknolojileri ile dikkat çeken, yüksek enerji tasarrufu sağlayan ve yaz ayları kadar kış aylarında da tercih edilen inverter klima sistemleri ile Mitsubishi Heavy Industries’in yeni modelleri, Airfel standında geniş yer bulacak. Dünya pazarında söz sahibi olan MHI’nın ısı pompası da sergilenecek ve sektör profesyonellerine çalışma prensipleri hakkında bilgiler aktarılacak.

Airfel, MHI’nin elektrik üreten güneş panelleri olan fotovoltaikleri de fuar ziyaretçileri ile buluşturacak. Auer ve Daylux markalı yeni nesil ürünlerin de sergileneceği Airfel standında, Türkiye distribütörlüğü yürütülen McQuay ve Gree firmalarının ürünleri de görülebilecek. www.gaziantephaberler.com / 04.05.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR