Iccı 2010, dünya nın önemli enerji markalarına evsahipliği yapıyor 

Sektörel Fuarcılık tarafından 12-14 Mayıs tarihlerinde Yeşilköy WOW Convention Center da bu yıl 16 ncısı düzenlenecek ICCI 2010 Enerji ve Çevre Fuarı nda Vestas, GE, Schneider, Areva, Gamesa ve Enercon gibi uluslararası markalar katılacak.

 

Enerji sektörüne yönelik faaliyetleriyle tanınan Sektörel Fuarcılık tarafından 12-14 Mayıs tarihlerinde Yeşilköy WOW Convention Center da gerçekleştirilecek ICCI 2010, bu yıl birçok ilke ev sahipliği yapacak. Açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ın yapacağı ICCI 2010 da bu yıl, 150 firma ve 7 bin e yakın sektör temsilcisi ağırlanacak.

 

ICCI 2010 a katılacak şirketler arasında Zorlu Enerji, Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası ve Borusan gibi firmaların yanı sıra aralarında ABB, Vestas, GE Energy, Schneider, Areva, Gamesa ve Enercon gibi uluslararası şirketler yer alıyor.

 

Enerji Fuarında öne çıkan bir teknoloji "Akıllı Şebeke"

Uzun bir süredir Enerji Fuarına katılan GE ICCI 2010 da "Akıllı Şebeke" teknolojisini tanıtacak. GE "Smart Grid" adı verilen Akıllı Şebeke uygulamaları konusunuda "21 inci Yüzyılın Enerji Çözümleri, Smart Grid, Akıllı Şebeke uygulamaları" başlıklı özel bir seminer gerçekleştirecek. Seminere enerji hizmetleri konusunda uzmanlar katılacak.

 

ICCI 2010 da bu yıl ilk kez enerji sektöründe yeni işbirliklerinin oluşmasına yönelik Avrupa İşetmeler Ağı ve İstanbul sanayi Odası işbirliği ile ikili görüşmeler de düzenlenecek. Yaptıkları çalışmalarla temiz enerji alanında önemli adımlar atmış olan Avusturya ve İspanya da özel sunumlar ve ikili görüşmelerle ve yan etkinliklerde yer alacak iki ülke olacak.

 

Rüzgar enerjisi alanında önemli atılımlar yapan İspanya adına İspanya Rüzgar Birliği Teknik Sorumlusu Alberto Cena LAZARO ile İspanya Dış Ticaret Enstitüsü yetkililerinin katılacağı konferansta yenilebilir enerji konuşulacak. Temiz Enerji konusundaki çalışmalarıyla tanınan Avusturya adına Avusturya Çevre Bakanlığından Hermann Goetsch katılacak.

 

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgiye www.icci.com.tr adresinden ulaşılabilinir. www.haberler.com / 08.05.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR