Antalya Büyükşehir Belediyesi Temiz Enerji Koordinatörlüğü’nün yürüttüğü Güneş Enerjisi Projeleri’nin bir ayağı olan ‘Eğitim ve Bilgilendirme Çalışmaları’ devam ediyor.

 

Temiz Enerji Koordinatörlüğü’nün öncülüğünde devam eden bilgilendirme seminerlerinin 4’üncüsü Antalya Koleji’nde gerçekleştirildi. Temiz Enerji Koordinatör Yardımcısı Engin Erarslan, Antalya Lisesi ile başlayan bilgilendirme seminerlerine sırasıyla Atatürk Anadolu Lisesi, Metin Çiviler Lisesi ve Antalya Koleji ile devam ettiklerini belirtti. Erarslan, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına öğrencilerden başlanmasının doğru yol olduğunu ifade ederek, “Önümüzdeki yıllarda sektörün gelişmesine katkı sağlayacak yaş grubunu şimdiki gençlerden oluşuyor. Biz de bu gerçeği göz önünde bulundurarak, bilgilendirme toplantılarını okullarda başlattık” dedi. 

 

Dönem sonuna kadar okullarda seminerler vermeye devam edeceklerini kaydeden Erarslan, Güneşevi’nin tamamlanmasının ardından konferanslarını burada sürdüreceklerini vurguladı.  Erarslan, Güneşevi’nde bulunacak olan laboratuvar ortamında da gençlerle birlikte güneş enerjisi ile ilgili projeler üreteceklerini anlattı. www.antalya.bel.tr / 18.05.2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR