Geçtiğimiz hafta rekabet kurumunun onayı ile İnform A.Ş.  Legrand grubunun bir üyesi olmuştur. Legrand’ın konu ile ilgili yazısı ek’tedir.

İyi çalışmalar dileği ile.

İnform Elektronik San. ve Tic. A.Ş.

Sarıgazi – İstanbul

(Bülten / 12 Temmuz 2010)

 

Değerli İlgililer,

Bilindigi gibi Legrand, 8 Temmuz itibariyle İnform A.Ş. ile işbirliğini duyurmuş bulunuyor (1).

 

Legrand, 160 ülkeyi aşkın bir alanda uzman örgütüyle her çesit yapı / binalar için elektriksel ve dijital altyapı hizmetleri oluşturmak ve sigorta / kapasitörler’den data iletişim çözümlerine veya otomatikleştirilmiş, aydınlatma kontrollerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, 2009 yılında 3.6 Milyar€ ciro seviyesine erişmiştir.

 

Öncelikle İnform ailesine, ürünlerine ve markasına yıllardır göştermiş olduğunuz güven ve inanç için teşekkür etmek istiyoruz.

 

Özellikle vurgulamak isteriz ki Legrand ailesine katılmış olmak İnform’un iş anlayışı ve işleyişi açısından hiçbir değiğikliğe sebebiyet vermeyecektir. Müğteri ilişkileri, bayi / distribütör ve servis yapısı ve çalışma tarzlarında mevcut sözleşmeler çerçevesindeki uygulamalar devam ettirilecektir.

 

Bu elektrik / elektronik sektörünün iyi bilinen iki markasının işbirliğinin doğurması beklenen sonuç, İnform’un artık daha da büyük kaynakları ve pazar payı arttırmak konusunda hedefleri olan bir gurubun parçası olarak, büyümesini arttırarak devam ettirmesidir. Şu ana kadar almakta oldugunuz servis kalitesinde bir değişim olmayacağı, aynı kişilerle çalışmaya devam edeceğiniz gibi, bu birleşimin iş ortaklarımıza işlerini büyütme konusunda muhtelif fırsatlar sağlayacagını da belirtmek isteriz.

 

2008’de yapılmış olan Estap isbirliği ve Legrand Türkiye’ye sürekli yapılmaya devam eden yatırımlar ardından gerçekleşen bu işbirliği, Türkiye’ye verilen önemin bir göstergesi olup, gururla belirtmek isteriz ki Türkiye Legrand gurubunun ana ülkelerinden biri konumuna gelmiştir.

 

Birlikte gerçekleştireceğimiz büyük işleri heyecanla beklemekteyiz. Lütfen bu işbirligi konusunda oluşabilecek her sorunuz için yerel temsilcinizle temasa geçmekten çekinmeyiniz.

Saygılarımızla,

Davut Yurttaş Gilles Schnepp

General Manager Chairman and CEO

İnform Legrand

(1) Türkiye Rekabet Kurumu otoritelerinin onayına bağlı olarak.

BASIN BÜLTENİ
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR