Yapı Kredi den Tarım a Dayalı Yeni Yüzde 100 Anapara Garantili Fon

Yapı Kredi, anaparayı riske atmadan Tarım Emtiaları Endeksi nin getiri potansiyelinden faydalanmak isteyen yatırımcılara yüksek getiri sağlamayı hedefleyen B Tipi Yüzde 100 Anapara Garantili Onikinci Alt Fonu için talep toplamaya başlıyor.

 

5-11 Kasım 2010 tarihleri arasında satışa sunulacak B Tipi Yüzde 100 Anapara Garantili Onikinci Alt Fonu, Tarım Emtiaları Endeksi nin yükseleceğini düşünen yatırımcılar için uygun bir yatırım ALTERNATİFİ olacak.

Yatırım dönemi yaklaşık 1 yıl ve yatırım tutarı minimum 5 bin TL olan fon için başvuru Yapı Kredi şubelerinden yapılabiliyor.

 

Konuyla ilgili olarak Yapı Kredi Portföy Yönetimi Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz, "Global krizden sonra başlayan toparlanma süreci emtia fiyatlarında yükselişi de beraberinde getirdi. Özellikle Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin artan talebine karşılık azalan arz, beslenme alışkanlıklarındaki farklılaşma ve ALTERNATİF ENERJİ kaynakları ile tarım emtialarına olan talebin önümüzdeki dönemde artacağını düşünüyoruz. Anapara Garantili Onikinci Alt Fon soya fasulyesinden mısıra, buğdaydan kakaoya 15 farklı tarımsal emtiayı içeren Tarım Endeksi ni dayanak varlık olarak kullanarak, tarım emtiaları fiyatlarında yaşanabilecek yükselişi yatırımcılarımız için getiri fırsatına çevirmeyi amaçlıyor. Fon un, global piyasalardaki tarım emtialarında gerçekleşecek fırsatlardan faydalanmak isteyen ancak anapara kayıp riskinden çekinen yatırımlar için uygun bir yatırım aracı olacağını düşünüyoruz" diye konuştu. www.beyazgazete.com / 05.11.2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR