Uçağın Kanatlarında Özgür Bir Yaşam!

Kurtköy’de Kent Toplu Konut ve Maslak Yapı ortaklığıyla Plus Konseptli yepyeni bir proje doğuyor.

 

KentPlus Newport, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kurtköy’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2 dakika mesafede bulunuyor.

 

22.000 m2’lik alan üzerinde 4 blok ve 436 daireden oluşan KentPlus Newport’ta 1+0 ‘dan 3+1’ e kadar her ihtiyaca yönelik 4 farklı daire tipi; normal kat, bahçe ya da kat teraslı ve dubleks seçenekleriyle yer alıyor.

 

Mimarisinde uçak kanatlarından esinlenilen bloklarda, tüm bloklar diğerinin ışığını ve manzarasını kesmemesi için özel olarak tasarlandı. Kentplus Newport, sakinlerine ferah, havadar ve modern bir yaşam alanı sunuyor.

 

Açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzu, aktivite alanları, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve 24 saat güvenlik hizmeti ile ailenizin tüm bireyleri için modern ve güvenli bir yaşam Kentplus Newport’ta!

 

Enerji tasarrufunun her geçen gün daha fazla önem kazandığı günümüzde KentPlus Kurtköy, Enerji Kimlik Belgesine sahip düşük enerji tüketimli bina olacak. Merkezi sistemle ile ısınacak projede pay ölçerler sayesinde her daire kullandığı kadar ödeme yapacak, ayrıca dairelere 24 saat sıcak su sağlanacak. Çevre aydınlatmasında ise güneş enerjisi kullanılarak enerji tasarrufu sağlanırken bu tasarruf, site aidatlarında indirim sağlayacak.

 

KentPlus Newport ödeme kolaylıkları ile de dikkat çekiyor. Projeden banka kredisi ve firma vadesi ile daire satın almak mümkün. Banka kredisi seçeneğinde peşinat miktarı %15’den başlarken, firma vadesi seçeneğinde minimum peşinat tutarı daire bedelinin %25’i.

 

Mimar Ömer Çamoğlu, tarafından hazırlanan proje, modern mimarisi, prim potansiyeli ve yaşamınızda vazgeçemediğiniz tüm artı değerleri bünyesinde barındırıyor.  KentPlus Newport, Aralık 2012’de teslim edilecek.

(reklam) 20.12.2010

http://haber.mynet.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR