5.Avrasya Boat Show kapılarını 12 Şubat ta açıyor

Dünyanın karada yapılan en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan Avrasya Boat Show 5. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 12-20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da konuklarını ağırlayacak.

 

Dünyanın karada yapılan en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan Avrasya Boat Show 5. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 12-20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da konuklarını ağırlayacak. Yeşilköy’deki fuara denizcilik sektöründen 500’e yakın firmanın katılacağı belirtiliyor.

 

CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı ve DENTUR (Deniz Endüstrisi ve Denizciliği Geliştirme Derneği) desteğinde düzenlenen Avrasya Boat Show, Türk denizciliğinin dünyada söz sahibi olmasının amaçlıyor. Fuar bu yıl toplam 75 bin metrekarelik alanı kapsayan 7 salonda gerçekleşecek. 130 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuarda yat, yelkenli tekne ve denizcilik firmaları, imalatçılar, ithalatçılar, malzeme ve ekipman üreticileri gibi denizcilik sektöründen 500 e yakın firma katılacak. Organizasyonda tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giysi ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri sergilenecek.

 

11 Şubat 2011 de Basın ve VIP açılışı yapılacak olan 5. CNR Avrasya Boat Show, CNR Expo İstanbul da 12-20 Şubat tarihleri arasında 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

www.denizdunyasi.net

22 Ocak 2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR