2. ANFAŞ City Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı 13-15 Nisan tarihleri arasında Antalya Expo Center`da düzenlenecek.

 

Yaklaşık 10 bin metrekare alanda düzenlenecek ve 120 firmanın stand açacağı ANFAŞ City Expo Fuarı`nı 10 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği,Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Doğu - Batı Trakya Kent Belediyeler Birliği, Devlet Malzeme Ofisi, KOSGEB, GENSED, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin desteklediği fuarda Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenecek `Yerel Yönetimler Sempozyumu` düzenleneceği bildirildi. Sempozyuma ülke genelindeki tüm belediyelerden yüksek katılım beklendiği kaydedilirken, belediye başkanı, başkan yardımcısı, genel sekreter ve farklı birimlerden amirlerin katılacağı oturumlar düzenleneceği belirtildi.

 

BELEDİYELER BİRLİKLERİ STANT AÇACAK

Fuarda Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Trakya Kent Belediyeler Birliği stantlarının yer alacağı belirtilirken, konuk ülke olarak Kazakistan`ın katılacağı bildirildi. 20 belediye yetkilisinden oluşan Kazak heyetini 3 gün boyunca Türk firmaları ileikili görüşmeler yaparak, anlaşma sağladıkları Türk firmaları ile yeni ticari ilişkiler kuracakları ifade edildi.

 

IRAK ULUSAL YATIRIM KOMİSYONU HEYETİ FUARDA

Irak Ulusal Yatırım Komisyonu Genel Direktörü Gazanfer Al-Baeati başkanlığında Iraklı heyet ise 13 Nisan`da ANFAŞ City Expo 2011 Fuarı`nı ziyaret edecek. Heyette Irak Elektrik Bakanlığı, Kerkük Yatırım Komisyonu, Irak Belediyelerden Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Tarım Bakanlığında yetkili mühendis ve proje müdürleri yer alacak.

 

Bu yılki teması `Temiz Enerji` olarak belirlenen fuar kapsamında iklime, insana, kültürel ve doğal mirasa saygılı, sürdürülebilir ve herkes için yaşanabilir bir geleceğin oluşturulması için yapılması gerekenlerle ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi Enerji Koordinatörlüğü ve GENSED (Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği) işbirliğinde konferans ve seminerler düzenlenecek.

ANTALYA (İHA) 01 Nisan 2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR