DHL Express Türkiye, European Business Awards’da finale kaldı

DHL Express Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinden seçilen firmalar arasından “Yılın İşvereni" ve "Kurumsal ve Çevresel Sorumluluk" kategorilerinde ilk 10 firma arasına girmeye çalışacak.

 

Avrupa şirketlerinin iş mükemmeliyeti, sürdürülebilir başarı ve inovasyon yeteneklerini değerlendiren “Avrupa İş Ödülleri”nde (European Business Awards) finale kalan ve ülke temsilcisi olmaya hak kazanan DHL Express Türkiye, 13 Haziran 2011’de Four Seasons’ta düzenlenecek törenle sertifikasını alacak.

 

Bundan sonra yapılacak ikinci aşamada Avrupa İş Ödülleri jürisi 28 Temmuz’da bir araya gelerek 10 kategoride ilk 100 firmayı belirleyecek. Uluslararası lojistik ve ekspres taşımacılık sektörünün önemli isimlerinden DHL Express Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinden seçilen firmalar arasından “Yılın İşvereni" ve "Kurumsal ve Çevresel Sorumluluk" kategorilerinde ilk 10 firma arasına girmeye çalışarak “Ruban d’Honneur 2011” ödülü için aday olma şansını yakalayacak.

 

Üçüncü ve son aşamada ise 2011 Avrupa İş Ödülleri kapsamında ikinci elemeyi geçen 100 firma arasından her kategoriden belirlenen ilk 10 firma, “Ruban d’Honneur 2011” ödülünü alıp 22 Kasım 2011’de Barselona’da yapılacak finale katılacak.

 

Avrupa İş Ödülleri; alanında yenilikler üretebilen ve ticari başarı göstermiş, sosyal sorumluluk bilinciyle çevresine katkı sağlayan kuruluşları desteklemek amacıyla düzenleniyor. Bu yıl 5. si düzenlenen Avrupa İş Ödülleri Programı, başta HSBC’nin öncü sponsorluğunda, Infosys, RSM International ve İngiltere Ticaret Bakanlığı’nın uluslararası ticareti geliştirme kurumu UKTI tarafından destekleniyor ve 10 farklı kategoriden oluşuyor.

www.geleceginenerjisi.com

08.06.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR