VRLA Super Gel ve Agm serisi aküler

Trojan valf-regülasyonlu Kurşun Asit (VRLA) ürünler su ilavesi gerektirmez. Özel basınç valfleri akünün sıvı kaybını önleyerek, tam bakımsız olmasını ve akünün bulunduğu bölümün temiz kalmasını sağlar. Trojan’ın VRLA ürünlerinin sızdırmaz - tam bakımsız dizaynı olan SuperGel ve AGM serileri size en ideal ve güvenilir çözümü sunar. Kapalı sistem, tam bakımsız ve sızdırmaz dizayna haizdir.

 

- Daha yüksek güvenlik sağlar.

- Asit sızıntısı, patlama ve dökülme yapmaz.

- Kullanıldığı cihaza, araca zarar vermez, kirletmez, asit sızdırmaz, dökülmez.

- Kolay taşınabilir; kara, deniz ve hava yoluyla taşımaya uygundur.

 

RE / SOLAR serisi aküler

Trojan derin döngülü aküler 1925 yılından bu yana üretilmekte ve tüm dünyada güvenle kullanılmaktadır. Dayanıklı, güvenilir, temiz ve çevre dostudur. Tüm yenilenebilir temiz enerji kullanıcaları Trojan akülerinin sistemlerini tamamlayan mükemmel ürünler olduğunu bilmekte ve tercih etmektedir.

 

- Trojan in Maxguard serisi seperatör dizayn tekniği ve özel Alpha Plus serisi plaka formülasyonu tasarımı akünün işletme ömrünü artırır, çalışma süresini uzatır ve bakım maliyetlerini düşürür.

- Dayanıklılık, güvenirlilik ve performans ile en zor ve düzensiz çevre şartlarında bile daha çok temiz ve uzun süreli güç sağlar.

Trojan battery, trojan aküler, trojan bataryalar, trojan marka, jel akü, jelli akü, jel tip akü çeşitleri için;

www.solar-bazaar.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR