Tarsus Belediyesi 14 Eylül`de 3 Porjesini Tanıtacak

`İşgem İyileştirme ve Geliştirme`, `Kubat Paşa Medresesi Restorasyon` ve `Tarsus Güneş Ormanı` Projesinin Tanıtımı Yapılacak.

 

Tarsus Belediyesi, 14 Eylül Çarşamba günü 3 projeyi tanıtacak. Tarsus Belediyesi`nin hazırladığı ve Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından kabul edilen İŞGEM ve Kubat Paşa Medresesi ile `Tarsus Güneş Ormanı` projeleri tanıtılacak.

 

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, projelerin saat 14.00`da Belediye Meclis Salonunda yapılacağını söyledi.

 

Tüm Tarsusluların programa davetli olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, "Belediyemizin Çukurova Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında yürüttüğü `Tarsus İŞGEM İyileştirme ve Geliştirme Projesi` ve `Tarsus Kubat Paşa Medresesi Restorasyon Projesi`nin tanıtımı yapılacak. Ardından bilindiği gibi 14 Eylül 1902 yılında ülkemizde ilk elektrik enerjisi Tarsus`ta üretildi. Tam 109 yıl sonra yenilenebilir enerji konusunda ülkemizdeki ilk ve en büyük sosyal sorumluluk projesi olacak olan `Tarsus Güneş Ormanı Projesi` belediyemiz ile Temiz Dünya Ekolojik Çözümler Platformu işbirliğinde kentimizde gerçekleştirilecek. 3 projenin tanıtım toplantısında ve hazırlanan örnek Güneş Ağacı modelinin açılışında tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

(Haberler.Com) 09 Eylül 2011

www.sondakika.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR