Yeşil İş Konferansı 6-7 Ekim`de

İklim değişikliği artık bir iş modeli konusu ve düşük karbon teknolojileri, temiz enerji teknolojileri, enerji ve su tasarrufu sağlayan teknolojilerin kullanımı ülkelerin düşük karbonlu yeşil büyüme planının ilk ve en önemli adımı. 3. Yeşil İş Konferansı’nda sürdürülebilirlik ve düşük karbon ekonomisine geçişte, iş dünyasında son gelişmeler, yenilikler, uygulamalar, kanunlar, standartlar, teşvikler, mali ve mali olmayan riskler ve fırsatlar paylaşılacak.

 

Yeşil İş Konferansı ’nda bu yıl uygulama kulvarları daha da genişliyor…

Konunun uzmanları yenilikleri, uygulamaları, kanunları, yönetmelikleri, standartları, üretim, yönetim, hizmet ve tasarım felsefesi olarak sürdürülebilirliği esas alan ulusal ve uluslararası Kurumlar da başarılı örneklerini uygulama kulvarlarında interaktif bir ortamda paylaşacaklar.

 

Yeşil İş Konferansı, sürdürülebilir iş dünyasında tüm tarafları, karar vericileri, endüstri ve sektör temsilcilerini, yatırımcıları, yenilenebilir enerji yatırımcılarını, finans kuruluşlarını, yöneticileri, tedarikçileri, tasarımcıları, pazarlama uzmanlarını, teknik uzmanları, uygulayıcıları, devlet kuruluşlarını, karbon tedarikçilerini, danışmanlarını, global karbon piyasalarının temsilcilerini, ve sivil toplum kuruluşlarını biraraya getirmeyi, tüm yenilikleri, uygulamaları, projeleri ve ürünleri paylaşmayı hedefliyor. (http://www.yesiliskonferansi.com)

www.gunesdergisi.com

23.09.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR