Elazığ Tso, Kentteki Firmaları İstanbul`da Düzenlenecek Fuara ve İkili Görüşme Etkinliğine Davet Etti

 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), kentteki firmaları İstanbul`da düzenlenecek "2. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Enerji Verimliliği ve Yalıtım Fuarı-İkili Görüşme Etkinliği" adlı programa davet etti.

 

Elazığ TSO`dan yapılan yazılı açıklamada, odanın Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ile AB`ye aday ülkelerin dahil olduğu toplam 50 ülkede KOBİ`lerin rekabet edebilirliğini arttırmaya yönelik hizmetler sunan Avrupa İşletmeler Ağı içerisinde yer aldığı anımsatıldı.

 

Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul Merkezi tarafından 21 Ekim`de İstanbul`da

"2. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Enerji Verimliliği ve Yalıtım Fuarı" düzenlendiğinin belirtildiği açıklamada, fuarda çevre ve enerji sektöründeki şirketlere, araştırma enstitülerine, kamu kurum ve kuruluşlarına ticari veya teknolojik işbirlikleri kurmaları için uygun ortamın sağlanmasının amaçlandığı kaydedildi.

 

Fuar kapsamında önceden planlanmış yarım saatlik ikili görüşme programları ve toplantılar gerçekleştirileceğinin ifade edildiği açıklamada, çevre ve enerji sektörünün önde gelen temsilcilerinin buluşacağı ikili görüşme ve toplantılara firmaların ücretsiz olarak katılabilecekleri belirtildi.

 

Açıklamada, fuara ve ikili görüşme etkinliğine katılacak firmaların oda koordinatörlüğüne başvurmaları gerektiği duyuruldu.

ELAZIĞ (Anadolu Ajansı) 06 Ekim 2011

 

-.-

 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası

Vizyon

Oda üyelerinin ticari gelişimi, ilerlemesi ve yurtdışına açılarak uluslararasılaşması doğrultusunda kaliteli, etkin ve hızlı hizmet sunmak. Yapacağımız çalışmalarla ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak, Yerel yöneticilere ve ülke yöneticilerine halkımızın beklentileri konusunda ışık tutmak, Oda üyeliğini saygın ve cazip kılmak, Odamızın saygınlığını koruyarak tarafsız hizmet sunmak, Oda-Üye bütünleşmesini sağlamak, Odamızı iş dünyası nezdinde danışman bir kurum haline getirmek, Üyelerimize yönelik çağımızın gerektirdiği hizmetleri sunmak, Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda ticari potansiyellerinin yükseltilmesine dönük çalışmalar yapmak ve Hizmetlerimizi sunarken Toplam Kalite bilincini yükseltmektir.

 

Misyon

Elazığ ili ve ülkemizin, kalkınma ve gelişmesi için sorunların tespit edilmesi ve çözüm yollarını bulmak. Üyelerimizin mesleki faaliyetlerine katkı sağlamak, Daha iyi bir hizmet sunmak için Odamız Üyelerine yönelik periyodik eğitim ve seminerler düzenleyip projeler üretmek, Elazığ ilinin öncü kuruluşu olarak, sivil toplum kuruluşlarına, yerel yönetimlere, müteşebbislere, kurum ve kuruluşlara ilin beklentileri doğrultusunda önderlik etmek ve kanunlarla belirlenmiş görevlerini yerine getirirken, üyelerinin hak ve menfaatlerinin korunmaktır.

www.elazigtso.org.tr

Ekim 2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR