Hacılar Köyün`de Açılış

Çerkeş Hacılar Köyün`de Güneş Enerji Sistemi Açılışı Yapıldı.

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından Hacılar Köyünde Güneş Enerjisi Sistemleri açılışı gerçekleştirildi. Açılışa giden Özcan Tüm Köy halkıyla yakından ilgilendi.

 

Açılışa Çerkeş Kaymakam Vekili Yeliz Yıldızhan, Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Çerkeş İlçe Kamu Kurumlarının Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası Çerkeş Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz tarafından gönderilen Mesaj okundu.

 

Törende Köy Muhtarı Ahmet Konuk yaptığı konuşmada, Güneş Enerjisi Sistemlerinin yapımında emeği geçen görevlilere ve töreni onurlandıran Vali Özcan’a teşekkür etti. Köyleri ile ilgili bazı isteklerde bulundu. Köy yollarının onarımının 2011 yılında yapıldığını ve 2012 yılı asfalt programına alındığı için teşekkür etti. Hayvan Sulama Göleti istediklerini ve köyün bazı bölümlerinde oluşan su sorununun da çözülmesi için yardım istedi. Süt Sırğırcılığı projesinden faydalanmak istediklerini de belirten Muhtar Konuk, Köy Konağını yaptıran hemşehrileri İşadamı Hüseyin Kantar’a teşekkür etti.

www.haber18.com

30.11.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR