Müsiad Heyetinden Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü`ne Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Müdürü Fikret Onhan`ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, daha iyi hizmet etmek için tüm sivil toplum kuruluşları birlikte çalışmalar yaptıklarını söyledi. Son günlerde meydana gelen Van depreminin yeniden dikkatleri inşaat sektörüne ve yapılaşmaya çektiğini ifade eden Onhan, "Kurum olarak vatandaşımızın menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz. Sektörde faaliyet gösteren firmaları daha sıkı denetimlerden geçiriyoruz" dedi.

 

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ise dernek olarak ortak aklı kullanıp, toplum ve ülke adına pozitif değer üretme çabası içinde olduklarını söyledi. Özdemir, "İşadamlarının, kamu sektörü ile kaynaşmasını sağlayıcı ve yaşadıkları sorunları ilk elden aktarma fırsatını yaşadıkları bu tür ziyaretlere büyük önem veriyoruz. Bizler Batmanımızın menfaati noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu. Batman (İHA)

www.haberler.com

09 Şubat 2012

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR