11-13 NİSAN 2013 6. ULUSLARARASI GÜNEŞ ENERJİSİ ve TEKNOLOJİLERİ FUARI SOLAREX İSTANBUL SONUÇ RAPOR

 

11 - 13 Nisan 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 6. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul, başarı ile gerçekleştirilmiştir.

 

Fuarın açılışı İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Fuarcılık Genel Müdürü Ahmet Kızıl, Gensed Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, Temsan Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baştürk, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, tarafından gerçekleştirildi. Açılış kurdelelerini keserek fuarı açan yetkililer, katılımcılarımızı stantlarında ziyaret ettiler ve bilgi aldılar.

 

Konusunda Türkiye’nin ilk ve tek ihtisas fuarı olan 6. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, 131’i yerli 70’i yabancı olmak üzere 201 katılımcının iştirak ettiği ve toplam 22.696 ziyaretçinin takip ettiği profesyonellerin buluştuğu bir arena oldu.

 

Türkiye; hızla artan nüfusu, avantajlı coğrafyası, avantajlı coğrafyanın ihracata katkıları ile dünya çapındaki gelişimini sürdürüyor. Ülkemizde harekete geçen en önemli sektörlerden biri de hiç kuşkusuz, güneş enerjisi sektörü. Son yıllarda güneş enerjisi sektöründe yaşanan gelişmeler, yenilikler ve sektörün örnek dayanışması, güneş enerjisi sektörünü olumlu yönde etkileyen diğer faktörler oldu. Üreticiler, tüketiciler, satın almacılar, uygulamacılar, yurtiçi ve yurt dışı temsilcileri… Kısacası sektörün tüm mensupları, 6. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul’da yeniden bir araya geldi.

 

Fuarla ilgili çalışma raporu ve istatistik sonuçlarını ek`te bilgilerinize arz ederiz.

 

Saygılarımızla,

İhlas Fuarcılık

 

Adres & İletişim

İhlas Medya Plaza 29 Ekim Cd. No:23 Kat:1 Yenibosna İstanbul, Türkiye

Tel : +90 (212) 454 25 03

Fax : +90 (212) 454 25 06

E-mail : info@ihlasfuar.com

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR