LED ile Türk Sanayisinde Enerji Verimliliği Sağlanacak

Cemdağ, LED teknolojisine yönelik gerçekleştirdiği yatırımlar ve gelişmiş AR-GE çalışmaları ile yeni Torque serisini hayata geçirdi.

 

Cemdağ "Torque" Serisinin Gelişmiş LED Teknolojisi Endüstriyel Alanlarda Tasarruf Dönemi Başlatıyor. Cemdağ`ın Yeni Hedefi Sunduğu LED Çözümleri ile Türk Sanayisine Enerji Verimliliği Sağlamak.

 

Özellikle endüstriyel ve sanayi alanlarında kullanım avantajı sağlayarak yüzde 60 oranında enerji tasarrufu imkanı sunan Cemdağ Torque serisi; Türk sanayicilerine enerji verimliliği konusunda önemli bir çözüm geliştiriyor.

 

Dünya standartlarında teknolojiye ve kaliteye sahip üretim faaliyetleri ile aydınlatma sektörünün lider firmaları arasında yer alan Cemdağ; LED çözümler sunan ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek "Torque" serisini hayata geçirdi. Uzun ömürlü, yüksek enerji verimliliği sağlayan LED donanımına sahip Cemdağ Torque serisi; endüstriyel ve sanayi alanlarında kullanıma uygun tasarımı ve kapsamlı iç özellikleri ile Türk sanayicileri için önemli bir elektrik tasarrufu dönemini de beraberinde başlatıyor. Endüstriyel ve sanayi tesislerinin yanı sıra şantiye, tersane, liman, otopark, kapalı spor salonu, tribün vb. alanlarda da kullanıma uygun olan Cemdağ Torque serisi; düzenli kullanım sonucunda yüzde 60 oranında elektrik tasarrufu sunarak Türk sanayicileri için ciddi bir katma değer sağlıyor.

 

Türk Patent Enstitüsü tarafından "Tasarım Patenti" ve uluslararası üreticiler tarafından yüksek kalite LED onaylarına sahip olan "Cemdağ Torque" serisi son teknoloji LED donanımı, 50 bin saat armatür ömrü, dayanıklı alüminyum enjeksiyon gövdeli geri dönüşüm hammadeli tasarımı, homojen ışık dağılımı ve en önemlisi yüksek tasarruf potansiyeli ile sanayi tipi aydınlatma konusunda yeni bir dönemi başlatarak; alanında bir ilke imza atıyor.

 

Cemdağ Hakkında

Kurulduğu 1968 yılından beri aydınlatma sektöründe hızlı bir yükseliş gösteren Cemdağ; yüzde yüz Türk sermayeli yapısı, dünya standartlarındaki üretim kalitesi, 54 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat faaliyetleri, gelişmiş AR-GE çalışmaları ve LED teknolojisi ile ürettikleri aydınlatma armatürlerine yönelik yatırımları ile sektörün en büyük ve öncü firmaları arasındadır. (bültenler)

www.haberler.com

28 Ekim 2013

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR