Konaklama Sektöründe LED`e Dönüşüm Hızla Devam Ediyor

Philips, aydınlatmanın her alanında olduğu gibi konaklama sektöründe de LED`e dönüşüm sürecine öncülük ediyor.

 

Philips, aydınlatmanın her alanında olduğu gibi konaklama sektöründe de LED`e dönüşüm sürecine öncülük ediyor. Philips, bu amaçla Ocak, Şubat ve Mart aylarında otel teknik müdürleri ve satın alma yöneticilerine yönelik 4 ayrı seminer düzenliyor.

 

Aydınlatma sektörünün lideri Philips, otellerin teknik müdürleri ve satın alma yöneticilerine yönelik olarak "Hospitality LEDlamps Transformation" seminerlerini 2014 yılının ilk üç ayında 4 ayrı şehirde gerçekleştirecek.

 

Yüzde 75`e varan enerji verimliliği sağlayan LED teknolojisinin konaklama sektöründeki kullanımının anlatılacağı seminerler 25 Ocak Antalya Ramada Otel, 8 Şubat Bodrum The Marmara Otel, 28 Şubat İstanbul The Marmara Otel ve Mart ayı içerisinde İzmir`de gerçekleştirilecek.

 

Philips`in "Innovation and You" yeni marka vaadi, LED transformasyonunun önemi, otellerde LED uygulama alanları, LED lambalar ve ürün gamı, LED ve toplam sahip olma maliyeti konularında bilgilerin paylaşılacağı seminerlerde aynı zamanda Philips LED teknolojisine sahip ürünlerin standlarda deneyimlenmesi de sağlanacak. (Bültenler)

www.haberler.com

24.01.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR